privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Låneudbydere

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Mikrokredit ALFA lån Hotlån Vivus Robotlån Vivus lån
Vivus lån

Vivus

Vivus er nordens ledende udbyder af hurtige og mindre kviklån, hvilket de i dag låner ud til den danske befolkning unge som gamle. Vivus er en stor leverandør af mindre kviklån og har med god grund udstedet mere end 1.250.000 lån og dette er støt stigende. Vivus er ejet af 4finance Group som har ca. 150 medarbejder fordelt ud over kontorer i norden. De tilbyder hurtige og meget simple lån som bliver overført til din helt almindelige bankkonto uden at du skal stille sikkerhed eller udfylde besværlige dokumenter som sænker og besværliggør låneprocessen. Du kan selv bestemme hvor meget du vil låne i skrivende stund for nye kunder er det imellem 100 kroner og op til 4.000 kroner i op til 30 dage gratis første gang man låner.

Hvor hurtigt kan du låne?

Hos Vivus kan du låne op til 4.000 kroner inden for 2 hverdage I skrivende stund er det desuden helt gratis at låne penge første gang at du låner hos virksomheden. Efter du har udfyldt låneansøgningen online vil du få svar inden for få minutter via SMS og e-mail. Herefter vil pengene blive sat til overførsel til din konto så du hurtigt kan bruge penge på det som du manglede dem til. Vi anbefaler Vivus som en god låneudbyder, hvis du har behov for at låne penge hurtigt og nemt uden spørgsmål. i dag er Vivus også blandt de absolut populæreste udbydere på laankontanter.dk og indgår derfor også i vores top3 på hjemmesiden.

Det bedste ved at låne penge hos Vivus synes vi er, at lånebehandlingen er utrolig hurtig. Dvs. at du allerede kan ansøge nu og få svar med det samme. Du får også ofte pengene med det samme den dag du har fået godkendelse til at låne. Det er vigtigt at vide at afdragsperioden på disse lån er ret korte, hvorfor det er vigtigt at der bliver betalt tilbage med det samme eller inden for den periode som er aftalt. (30 dage) Da der eller tilfalder forlængelsesgebyrer på dit lån som gør ÅOP væsentligt højere. Især i forhold til at det først antageligt var gratis at låne penge.

Lånevilkår hos Vivus

For at låne penge hos Vivus skal du opfylde enkelte lånekrav som omfatter, men som nødvendigvis ikke er begrænset til følgende oplysninger som er beskrevet nedenfor i listen. Disse lånevilkår og dog også typiske og findes i dag hos flere udbydere, hvorfor du bør overveje andre muligheder for at låne penge end dem der findes på nettet hvis du ikke kan opfylde disse krav for at låne online. Du kan dog helt gratis og uforpligtende oprette en brugerprofil hos Vivus, hvorefter du kan se om det overhovedet kan lade sig gøre for dig at låne penge hos selskabet.
  1. Du skal være fyldt mindst 20 år
  2. Være dansk statsborger med dansk CPR-nummer
  3. Gyldigt NemID
  4. Du må ikke være registreret i RKI eller andet debitorregister

Gældende vilkår og informationer findes hos Vivus.dk

Kontakt Vivus

Besøg og ansøg hos Vivus.dk her