Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Ikano Bank Kliklån Mikrokredit Santander ALFA lån Folkia lån Minilån Hotlån NetCredit Pengeautomaten Lånlet Vivus Selene Finans Robotlån Plutus Boliglån Sparxpres Bank Norwegian lån
sparxpres lån

Sparxpres lån

Der findes mange gode udbydere af lån på nettet i dag, og sparxpres er en af dem. Sparxpres er en låneudbyder der sikre alle som lånetager, kontrollerede og ordnede forhold for deres kunder. De vil hjælpe i situationer, hvor du som låner har behov for kontantlån til bolig- eller rejsedrømme, eller hvad du måtte stå og have behov for at låne til.

Sparxpres har deres udspring af Spar Nord som har specialiseret sig i at låne penge ud til den private sektor i Danmark, hvilket de har gjort siden 1991, hvorfor du trygt kan stole på at de ved hvad de har med at gøre. I disse tider, hvor internettet er brusende fremad og flere og flere dysiske ordninger stilner af, bliver flere danskere mere opmærksome på deres lånemuligheder online. I den klasse af låne som Sparxpres tilbyder kan deres lånes fra 5.000 kroner og op til hele 50.000 kroner. Afdragsperioden ligger på mellem 12-60 måneder.

Via knappen længere nede på denne side har du mulighed for at ansøge om et lån hos Sparxpres direkte uden at du skal forsvare, hvad du skal bruge pengene til. Du har frit råderum over disse så snart, at du har lavet en gyldig låneaftale med lånegiveren. Behandlingstiden for et lån fra Sparxpres er hurtigt og du får altså et svar på din ansøgning inden for kort tid. Du kan desuden ansøge online og godkendelse sker via NemID.

Lånekrav hos Sparxpres

Der er nogle enkelte krav der gør sig gældende som lånetager hos Sparxpres som skal være opfyldt. Disse krav er blandt andet at du som låneansøge for at blive godkendt til et lån, være at: være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI. Du skal desuden have en indkomst om året på minimum 125.000 kroner. Overordnet set er der gode muligheder for at få et lån godkendt fra Sparxpres, og som låneansøger er det altid muligt at komme i direkte kontakt med dem, hvis der er sørgsmpl vedrørende dit lån. Skulle der ske det at du bliver afvist på en låneansøgning er det også muligt at henvende sig direkte til kundeservice for at høre, på hvilke måder og hvordan du bliver kreditgodkendt til et lån. Ansøg på sparxpres.dk

REPRÆSENTIVT EKSEMPEL: Ved et lån på 40.000 kr. over 5 år. Månedlig ydelse fra 1.162 kr. Debitorrente fra 23,14%. ÅOP fra 27,40%. Samlede kreditomkostninger fra 29.675 kr. Samlede tilbagebetaling fra 69.675 kr. Løbetid 1-5 år. Maksimal ÅOP 57,10%.