Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Ikano Bank Kliklån Mikrokredit Santander ALFA lån Folkia lån Minilån Hotlån NetCredit Pengeautomaten Lånlet Vivus Selene Finans Robotlån Plutus Boliglån Sparxpres Bank Norwegian lån
Santander lån

Santander Lån

Hos Santander kan du nemt og hurtigt ansøge om et privatlån med NemID så du undgår at sende besværlige dokumenter og skriftlige aftaler med posten. Derfor er det i dag nemt og langt hurtigere at ansøge om et lån. Det eneste du skal gøre er, at angive dit ønskede lånebeløb samt lånetid, så er du faktisk klar til at låne penge. Når dit lån efter kort tid er godkendt udbetales det til din NemKonto. Der er forskellige låne muligheder hos Santander så det kan være en god ide, at kigge nærmere på de aktuelle priser og vilkår som fremgår på deres hjemmeside – du kan nemt gå direkte til deres side ved at trykke på banneret øverst på denne side. Vi har naturligvis valgt at tage Santander med i vores sammenligning her på siden da de er en af Danmarks og verdenens mest seriøse udbydere af forbrugslån til folk der har behov for at låne penge her og nu. De er så store og anerkendte at de benyttes af flere tusinde mennesker hele verdenen over og i skrivende stund også er sponsor hos Ferrari i formel-1.

Lån under gode forhold hos Satander

Santander er en af de største aktører indenfor forbrugslån i Danmark og har samtidig også nogle fornuftgie priser. I skrivendes stund kan det lade sig gøre, at låne helt op til 350.000,- kroner. Det kan være et godt alternativ at låne penge hos Santander kontra mange bankers tilbud plus, at det kan være en særdeles besværelig proces, at gå ned og låne i banken. Får du afslag og ønsker at låne penge kan det måske lade sig gøre andre steder. Vi anbefaler at du prøver at låne hos flere selskaber for at højne din chance for optagelse af et lån. Du har også mulighed for at komme i kontakt med Santander da de naturligvis også gerne vil rådgive dig på den bedste måde indenfor optagelsen af lån. Har du f.eks. spørgsmål til bilfinansiering, ja så kan dette faktisk også sagtens lade sig gøre, da dette er et af Santanders kærneområder. Hvor de i dag har hjulpet mange danskere med at få råd til deres drømme bil. Derfor samarbejder mange danske autoriserede bilforhandlere også med Santander bil finansiering.

Mastercard med kredit

Et godt og anerledes tiltag fra Santander er deres Mastercard på lån på kortet (kredit) Det kan du bruge i Danmark og i udlandet og er smart at have med på farten her og nu når du skal shoppe eller bruge penge på turen. Du får et kort med kredit og kan vælge at få det med kredit fra 5.000 kroner og op til hele 50.000. Du skal være fyldt 20 år for at kunne gøre brug af denne lånemulighed og ansøger du i dag får du svar idenfor 3 minutter på om det kan lade sig gøre for dig at låne eller du må finde et andet sted.

Acceptcard med kredit

Med et Acceptcard får du også mulighed for at få kredit på kortet når du er på farten og ligesom med mastercard har du mulighed for at låne op til 50.000 kroner ganske vidst helt uden at stille sikkerhed for lånet. Det er både nemt og hurtigt at få sig sådan et lån og du kan ansøge i dag og få svar indenfor 3 minutter. Det er ret hurtigt. Vi synes du bør undersøge mulighederne for at optage sådan et kreditkort lån og du kan via nedenstående link læse mere omkring de muligheder du har for at låne penge på kredit.

Se alle kreditkort lån her

Kontaktoplysninger til Santander lån

Gå til Santanders hjemmeside her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. over 4 år: Mdl. ydelse på 983 kr., variabel debitorrente 19,95%, ÅOP 27,19%, er de samlede kreditomkostninger 17.184 kr., og den samlede tilbagebetaling 47.184 kr. Etableringsomkostninger for lånet på 8%, min. 800 kr., samt månedligt kontogebyr på 25 kr. er medtaget i alle beregninger. Beregningerne er forudsat betaling via betalingsservice.