Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Ikano Bank Kliklån Mikrokredit Santander ALFA lån Folkia lån Minilån Hotlån NetCredit Pengeautomaten Lånlet Vivus Selene Finans Robotlån Plutus Boliglån Sparxpres Bank Norwegian lån
Minilån

Minilaan

Hos Minilaan.dk kan du låne fra 3.000,- kr. og helt op til 75.000,- kr. Og du skal ikke engang stille nogen sikkerhed for lånet. Du får svar indenfor 15 minutter og du kan ansøge om lånet direkte fra deres hjemmeside uden at du skal ringe til dem eller skrive. Det gør låneprocessen utroligt nem og det er blandt andet også med til at gøre minilån til en af de mest anvendte udbydere af denne slags lån på internettet i dag. Samtidig blander de sig ikke i hvad du bruger pengene til, så du kan bruge dem på en ny cykel, bil, båd rejser eller lige hvad du vil. Det er én af de fordele der er ved at låne penge på nettet i denne tid. Når lånet er bevilget, får du tilsendt en låneaftale. Den får du enten med post eller online så du kan godkende den med det samme med NemID. Lige så snart vi modtager den underskrevne låneaftale retur, overfører minilån.dk pengene til din NemKonto.

Lånene fra selskabet kan optages hurtigt og det er som tidligere nævnt ret nemt at få godkendelse og samtidig nemt at ansøge. Det er hele konceptet bag deres forretning – Det skal være nemt og hurtigt at låne penge i dag. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange penge du vil ansøge om og du kan via deres hjemmeside slide dig frem og tilbage imellem de forskellige muligheder der kan lade sig gøre. Løbetiden kan være mellem 12 og 72 måneder og du bør vælge den periode som passer bedst til dig og din egen privatøkonomi. Dit lån vil altid blive dyre nu længere løbetid du vælger, men vælger du en kort afdragsperiode skal du også være sikker på, at du kan betale tilbage ved hvert termin da du ellers kan blive opkrævet ekstra gebyrer for manglende betalinger også er det sådan set lige meget, at du i første omgang valgte en kortere afdragsperiode. Du kan se regnestykket på deres side og finde frem til hvad der passer dig bedst.

Se alle hurtig lån her på forsiden og ansøg i dag

Nogle af de krav der er til at låne

Har du svært ved at få godkendelse hos dette selskab kan du prøve at ansøge om et lån et andet sted. Via vores forside kan du se hvilke andre låneudbydere der findes på markedet for hurtige quick lån. Du kan vælge at ansøge flere udbydere på én gang og derved forhøje din chancer for at få godkendelse.

Minilån.dk gode lånemuligheder

Faktisk er det også muligt at låne flere penge, hvis i er to der låner sammen. Som samlever eller gift kan man vælge at ansøge sammen og derved få bevilliget et større lån som kan dække det man gerne vil låne penge til. Du skal heller ikke dokumentere dit lån, hvis du kun vælger at låne op til 20.000 kroner. Hvis du gerne vil låne mere end 20.000 kroner skal du dog kunne dokumentere din indkomst. Det er helt uforpligtende at ansøge om et lån og den endelige aftale træder først i kræft når du underskriver aftalen med NemID. Det er derfor muligt allerede nu og her at ansøge via knappen her på siden og finde ud af om det kan lade sig gøre for dig eller jer at låne ved dette selskab.

Kontaktoplysninger

Ansøg her