Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Ikano Bank Kliklån Mikrokredit Santander ALFA lån Folkia lån Minilån Hotlån NetCredit Pengeautomaten Lånlet Vivus Selene Finans Robotlån Plutus Boliglån Sparxpres Bank Norwegian lån
Lånlet

Lånlet

Lånlet tilbyder lette billige kviklån fra 7.000 kroner til 75.000 kroner ganske uden sikkerhed. Lånlet.dk sætter kunden i centrum og sørger for at give alle kunder den bedste lånerådgivning og ansøgningsbehandling inden man låner penge. Lånlet's vision er at tilbyde dig hurtige og nemme lån som der ikke skal stilles sikkerhed for.

Lånlet spørger desuden ikke ind til hvad du skal bruge pengene til, det er helt op til den enkelte kunde selv at benytte de lånte penge som ønsket. Lånlet er et finansieringsselskab som formidler lån gennem Basisbank. Det vil sige, at den endelige lånebehandling foretages af Basisbank, som har over 20 års erfaring med at låne penge ud til den danske befolkning. Det er din sikkerhed for grundig og proffessionel lånebehandling i hele forløbet.

Ved at optage et lån hos denne låneudbyder får du også mulighed for, at tegne en tryghedsforsikring, hvilket gør det muligt for dig og din familie at få økonomisk tryghed i følgende tilfælde.

Du kan vælge at tilknytte tryghedsforskringen når du ansøger om et lån.

Hvor hurtigt kan du låne?

Lånlet tilbyder dig hurtige kontante lån som overføres til din almindelige bankkonto inden for 3 hverdage efter at lånet er blevet godkendt via NemID. Lånebehandlingen foregår meget hurtigt, anonymt og fortroligt og giver dig en hurtig tilbagemelding på din låneansøgning, så du allerede ved efter et kort øjeblik om du er i stand til at blive godkendt til et lån hos Lånlet. Pengene kan blive udbetalt via det oplyste kontonummer eller via en check. Når du har ansøgt online, får du svar på din låneansøgning inden for 15 minutter. Når den endelige behandling af din ansøgning er godkendt ved kreditaftalens vilkår herunder evt. ID og lønseddel, vil pengene blive sat til overførsel samme dag. Udbetalingen kan variere alt efter, hvilken bank du benytter, men du vil typisk have pengene på din konto allerede dagen efter, at du har fået godkendelse til et lån hos dem.

Ved at optage et lån hos Lånlet.dk kan du underskrive din låneaftale med NemId. Det gør hele ansøgnings- og godkendelsesprocessen meget lettere for den enkelte kunde og alt kan samtidig klares online, uden at skulle underskrive og sende brev retur. Lånet bliver underskrevet via digital accept altså NemID, hvilket er uanset det beløb du ønsker at låne. Sikkerheden ved at underskrive dit lån med NemID er helt i top og alle oplysninger der vil blive vidregivet til Lånlet er altså krypteret og uvedkommende kan derfor ikke få adgang til de pågældende oplysninger du måtte have angivet i processen. Afdragsperioden for et lån hos Lånlet.dk ligger på mellem 12 og 72 måneder og du kan via deres hjemmeside se en overskuelig beregner, hvor du selv har mulighed for at vælge hvor længe du vil afdrage dit lån over.

Lånevilkår hos Lånlet.dk

For at ansøge om et online lån skal du opfylde de gældende krav jf. Lånlet.dk
- Du skal være fyldt 18 år, men ikke være over 65 år.
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du skal have en fast indtægt
- Du må ikke være registreret i RKI eller andet debitor register.

Betale tilbage før tid

Som kunde hos Lånlet er det muligt uafhængigt af lånets størrelse, at indfri lånet før tid og dermed spare penge på de samlede omkostninger. Skulle du være i en situation, hvor du har mulighed for at infrie et lån med det samme eller betale større dele af lånet tilbage før tid, så vil vi på det kraftigste anbefale at dette infries. Så hænger man ikke længere på lånet og man har derfor muligvis fået mere ro i hverdagen.

Generelt bør man altid uafhængtigt af ens afdrag altid sørge for, at man har penge i overskud som en slags buffer der gør, at uventede omkostninger kommer i mente. En situation, hvor man står med uforudsete udgifter samt et lån kan give store økonomiske problemer, da afdragene deraf muligvis ikke kan overholdes og flere renter vil tilskrives til gælden. Har man modsat mulighed for at indbetale større dele af lånet her og nu skal man blot gøre dette, så længe ens økonomiske forhold tillader det. Derfor er det altid en rigtig god idé at lave et ordentligt privatbudget, hvor man om nødvendigt for at overblik over sine fremtidige betalinger.

Få det nødvendige overblik

Når du som låner har fået godkendt og optaget et lån er det vigtigt, at der altid er styr på afbetalingerne. Som låntager har man altid mulighed for at få en ydelsesoversigt også det der kaldes en amortisationsplan, hvor angivelse af dine skyldige betalinger med rettidige tidspunkter og betingelser er repræsenteret. Grundlaget der beregenes omfatter blandt andet de skyldige beløb, renterne tilskrevet i perioden samt evt. yderligere omkostninger. I forhold til kreditaftalen der er indgået mellem låntager og långiver vil denne oversigt være gældende indtil næste ændring af lånets rente eller andre omkostninger. Du vil derfor altid unervejs i låneforløbet kunne modtage indformation og vejledning ikke mindst i frohold til afviklingen af dit forbrugslån hos Lånlet.
Kontakt:
Tlf.: 70 20 58 22
E-mail: adm@laanlet.dk
Adresse:
LånLet A/S
Teglholm Allé 15
2450 København SV Ansøg her

REPRÆSENTIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 942 - 1.261 kr. Debitorrente: 9,99 - 26,08 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 - 32,7 %. Samlede kreditomk.: 16.493 - 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 56.493 - 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den endelige rentesats afhænger af låneansøgers forhold.