Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Ikano Bank Kliklån Mikrokredit Santander ALFA lån Folkia lån Minilån Hotlån NetCredit Pengeautomaten Lånlet Vivus Selene Finans Robotlån Plutus Boliglån Sparxpres Bank Norwegian lån
Kliklån

Kliklån

Kliklån er stiftet i samarbejde med D:E:R som har haft sin indtog på det danske marked siden 1970. Kliklån tilbyder hurtige online penge lån uden nogen former for spørgsmål til hvad pengene skal bruges til. Kliklån er meget populære og vi anbefaler kliklån utroligt meget da de har hurtige og gode lånevilkår for dem som ønsker at låne penge her og nu uden at stille sikkerhed og det er lige hvad denne låne virksomhed de tilbyder.

Lån penge hurtigt hos kliklån

Der er tale om direkte private forbrugslån med en lav rente og afbetalingsperiode på mellem 24 og 72 måneder. Der skal ikke stilles sikkerhed for dit lån i form af f.eks. bil båd eller hus. Derfor bliver du også kreditvurderet og der optages ikke ansøgere der er registreret i rki. Svartiden hos kliklån er ganske kort og du vil allerede inden for 1 time få svar på din låneansøgning via mail eller telefon – vi anbefaler at du ansøger flere forskellige steder hvis du har svært ved at få godkendt et lån da dette kan forhøje din chance for godkendelse. Når du ansøgere udfylder du en online ansøgningsformuler med NemID som er sikkert for dine oplysninger. Normalt får du allerede pengene ind på din konto samme dag som du godkendes eller senest 1 dag efter, at din låneansøgning er blevet godkendt.

Muligheden for at låne penge nemt og hurtigt kan blandt andet lade sig gøre ved at ansøge direkte om et lån hos Kliklån. Er Kliklån så godt? Det kan vi svare ja til. Hele siden er enormt anvendelig og det er nemt at blive godkendt til et lån. Du kan sagtens prøve at ansøge hos udbyderen for at se om du kan få lånegodkendelse, får du ikke godkendelse kan du prøve hos andre kreditselskaber. De hurtig lån der er på hele vores side er alle sammen nogle som du kan ansøge online, hvilket gør processen for at låne langt nemmere end den f.eks. gør hvis man skal ned i banken. Vi har taget Kliklån med i vores sammenligning på siden da de er nye og har et godt bagland. Bag lånevirksomheden står søsterselskabet D:E:R som ejes af Leasy koncernen som har kunder overalt i hele norden og er derved anerkendt og meget populære blandt danske forbrugere. Hvis du ønsker ikke at stille sikkerhed for lånet er dette også et sted hvor det kan undværes. Du bliver blot kreditvurderet via deres online kreditvurderingssystem hvorefter du får svar på om du kan låne penge eller du må vente. For det meste taget det kun en små 60 minutter at få godkendelse på dit lån.

Ansøg om dit kviklån hos kliklån her

REPRÆSENTIVT EKSEMPEL: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000,-. ÅOP 13,06% - 30,33%. Løbetid min. 24 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 39,28%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 56.787 - 80.728. Samlede kreditomkostninger 16.787 - 40.728. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.