privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Låneudbydere

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Mikrokredit ALFA lån Hotlån Vivus Robotlån Vivus lån
Ferratum lån

Lån penge hos Ferratum

Få fornuftige og overkommelige kviklån hos Ferratum. Hos Ferratum kan du låne penge hurtigt fra små 500,- kr. til 4000,- kr. og låne penge til lige hvad du ønsker dig. Det gode ved at låne penge hos Ferratum er blandt andet at du kan låne penge til det du står og mangler uden at skulle stille sikkerhed for dit lån. Dine lånemuligheder ved at ansøge om et lån hos Ferratum er rigtig fine til dig som står og mangler penge til småting her og nu. Ved småting menes der på beløb op til 4000,- kr. Det kan være du står og mangler lidt ekstra feriepenge, penge til en ny cykel eller bare er bagud i måneden på økonomifronten. Måden at ansøge om lån via Ferratum er i form af SMS lån eller quick lån.

Ansøg om et kviklån hos Ferratum.dk

Når du låner penge hos Ferratum låner du hos en attraktiv låneudbyder som i dag også er blandt de populæreste udbydere på vores hjemmeside. Ikke bare låner de dig penge på fornuftig vis, men Ferratum har været ret innovative og konceptudviklere af SMS lån i tidernes morgen, hvorfor denne betegnelse stadigvæk benyttes i dag selvom der ofte ikke sker godkendelse via SMS længere. I dag foregår alle underskrifter at låneaftaler via NemID som sikre personlig identifikation på en helt anden måde end man ellers har været van til. Dette sikre også sikkerheden er langt højere når man handler og låner penge på nettet i dag.

Ferratum er derfor en stærk låneudbyder med flere års erfaringer indenfor lån og kundernes behov og ønsker. Det er nemt at låne penge hos Ferratum.
Du skal blot være fyldt 21 år, være dansk statsborger, med dansk id (CPR nummer) Samtidig vil du blive vurderet i forhold til dine nuværende kreditforhold. (kræditværdi - altså er du værd at låne penge) Du skal derfor ikke være registreret i RKI.
Du kan ansøge om et lån i dag og have pengene i hånden indenfor få dage, når din ansøgning er blevet godkendt. Ved at optage et lån hos Ferratum betaler du ingen renter hvis du har tilbagebetalt dit lån indenfor tilbagebetalingsfristen. Er dit lånebeløb større end 500,- kr. pålægges en låneafgift. Ferratum er med andre ord et nemt og hurtigt lån at optage. Da lånebeløbet ikke er særligt stort, betyder det omvendt at din tilbagebetalingsfrist er mindre.

Vi anbefaler Ferratum som værende din kommende låneudbyder på baggrund ag gode vilkår samt gode anmeldelser som virksomheden får gang på gang. I dag er de samtidig blandt de mest valgte lån på vores hjemmeside, hvilket også vidner om den popularitet som virksomheden har fået på daglig basis når besøgende på vores hjemmeside vælger dem som deres låneudbyder.

Ansøg om dit kviklån hos Ferratum her