privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Låneudbydere

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Mikrokredit ALFA lån Hotlån Vivus Robotlån Vivus lån
DER lån

DER lån

Lånet DER lån som senest har skiftet navn til DER Privat Fianans er et af de mest almindelige og mest benyttede kviklån på nettet i Danmark og du kan vælge at låne penge på beløb Fra 5.000,- kroner og op til 100.000 kroner helt uden sikkerhed. Du kan frit vælge hvad pengene skal bruges til og du skal ikke forklare hvad du skal bruge et lån til lige nu, da dette er op til dig. Du skal heller ikke stille sikkerhed for dit lån i form af personlige værdier såsom bil, båd eller hus, du kreditvurderes ud fra personlig indkomst og RKI registrering. Hos DER.dk har du har en afdragsperiode på mellem 12 og 72 mdr. Det vælger du frit selv. Du bestemmer selv hvor meget du vil betale i måneden ved at vælge hvor lang tid du vil afdrage dit lån over. Afdrager du hurtigt betaler du den mindste pris samlet for dit kviklån, hvor du derimod betaler mere, men lavere hver måned over et længere afdrag - se vores låne beregner, så du ved hvordan din tilbagebetaling struktureres. Du låner på dine betingelser og DER blander sig ikke i hvad du bruger pengene til. Du kan låne penge hos DER i løber af små 3 timers tid indenfor deres normale åbningstider, og få pengene direkte ind på din bankkonto.
DER lån er et fornuftigt kviklån som er meget populært og velbenyttet blandt mange danskere som har brug for et hurtigt kviklån uden mange spørgsmål. Det er nemlig hurtigt og nemt at ansøge om et kviklån online, hos DER. DER lån er lån af forbrugslån typen, det er altså små hurtig lån af mindre beløb. DER.dk er dog andet end blot en udbyder af kontantlån da de samtidig tilbyder salg af produkter, så som hvidevarer, fjernsyn og elektroniske apparater. Det smarte ved et lån hos DER.dk er at du kan kombinere dit lån i leje eller afbetaling af dit køb hos DER.dk i forbindelse med dit lån. Når du skal låne penge hos DER ansøger du og får svar inden for 1 timer i løbet af deres åbningstid. Herefter vil du få tilsendt dokumentation og videre vurdering af din økonomiske situation og forhåbentligt blive godkendt ved returnering af dine underskrevne låne aftalerne. Herefter vil pengene blive sat ind på din bankkonto. Lån penge hos DER.dk i dag og få penge til de du står og mangler. Vi anbefaler et lån hos DER, men det er op til dig at forbinde din økonomiske situation med låneudbydernes tilbud. Derfor anbefaler vi ligeledes at undersøge andre lånemuligheder her hos laankontanter.dk. - Du får et overblik over hvilke lånemuligheder du har for hurtige, nemme og andre lån.

Lån penge hos DER.dk

Der findes i dag utallige måder at låne penge på, på nettet og hos der er der også mulighed for at få gode lånevilkår til dem som skal låne penge hurtigt og det trænger på. Virksomheden er stiftet under Leasy koncernen og har i dag blandt andet kunder i hele norden, hvilket gør dem til en attraktiv og meget populær låneudbyder. Derfor har vi også valgt at tage dem med i vores sammenligningsoversigt så du nemt og enkelt kan få fat i det lån som passer bedst til dig og dine behov når du skal låne penge på nettet. Vi finder både der’s lån og alle de andre udbydere på vores hjemmeside gode hvis du har brug for, at låne penge her og nu uden at forsvare hvad dine penge skal bruges på. Det er nu engang helt op til dig selv. Sådan er det nemlig med disse hurtige forbrugslån som er repræsenteret her på siden. En anden mulighed er ProduktFinans som tilbyder dig at du kan få finansieret produkter fra der når du ikke selv kan betale her og nu. Det er en smart og hurtig løsning som rigtig mange vælger at bruge når de skal handle på nettet.

DER relancerer deres navn og lånetilbud

Som en nyhed i 2015 har DER valgt at relancere deres lånetilbud for at gøre det meget mere attraktivt at låne penge hos dem og går derfor nu under navnet DER Privat Finans. Som et led i dette skift har DER Privat Finans også startet en række nye fordelagtige lån som vi har beskrevet kort i nedenstående afsnit.

Privatlån Plus

Med et privatlån plus fra der får du unikke lånemuligheder som blandt andet består i, at du kan låne penge med en aftalt fast lav ydelse fra starten af din låneperiode. Du kan dog selv bestemme farten på hvordan og hvornår du skal af med dit lån. Du kan nemlig altid sætte din afdragsperiode op i en periode eller vælge at indfri dit lån før tid hvis du er kommet til penge hurtigt, såfremt din økonomi tillader det uden at det i skrivende stund kommer til at koste dig ekstra omkostninger. Samtidig ved dette lån bestemmer du selvfølgelig selv hvad pengene skal bruges på om det er, at indfri en drøm eller der mangler lidt penge til at have mellem hænderne er faktisk op til dig selv. Husk at DER altid er villige og står klar til, at hjælpe med lånerådgivning og hjælp til din økonomiske situation.

Pauselån

Pauselånet fra DER er en anden lånemulighed hvor du som låntager har mulighed for, at sætte dit lån på pause en måned hvor du f.eks. har brug for lidt ekstra luft i økonomien. Med et pauselån kan du i skrivende stund låne helt op til 100.000 kroner og sætte dit afdrag på pause to måneder hvis du vil. Dog kun 1 gang pr. År. Alt dette kan aftales med der og de står igen altid klar til at hjælpe. På deres hjemmeside som du kan tilgå ved at trykke på nedenstående knap eller via banneret på denne side få gode råd til planlægning af dit privatbudget så du får et stort overblik over dit lån og din afbetaling så du ikke kommer på økonomiske afveje.

Tryglån

Tryglån er også en af de nye lån efter deres relancering i 2015. Med sådan et lån kan du i skrivende stund låne op til 50.000 kroner og samtidig blive forsikret mod arbejdsløshed, hvis du mister dit arbejde imens du afdrager på lånet. Derfor kaldes dette lån også for tryglån da det handler om at du kan være tryg under din låneperiode så du ikke kommer til, at stå med håret i postkassen og skal betale omkostninger for lånet i den periode hvor det brænder på med jobbet. De nærmere detaljer om lånet findes på deres hjemmeside. Du kan tilgå hjemmesiden ved at klikke på banneret øverst på denne side hvor du samtidig også kan sende din låneansøgning af sted.

Opnå fordele ved at tilmelde dig betalingsservice

Når du vælger at tilmelde dig betalingsservice til at afdrage dit kviklån fra DER Privat Finans får du ekstra fordele kontra når du vælger at betale med traditionelt girokort.

Lånebevis

Du kan nemt få et lånebevis i hånden uden at du godkender eller underskriver en aftale. Når du bestiller et lånebevis får du svar på hvor meget du er i stand til at låne helt gratis og uforpligtende. lånebeviset gælder i 30 dage og du kan med dette hurtigt godkende dit kviklån når du har brug for pengene til det du står og mangler her og nu. Lånebeviset ansøges som et almindeligt lån og du få tilsendt beviset efter at du har fået godkendelse. Du kan prøve at besøge DER's hjemmeside og ansøge om et lånebevis helt gratis og uforpligtende og se hvor meget du kan låne.

Overordnet anbefaling af DER Privat Finans

Overordnet ser er DER et fantastisk sted at låne penge. Virksomheden har i mange år udlånt penge til danskere der akut har haft behov for at få penge på kontoen. Her har DER Privat Finans haft stor indflydelse på de mange danskere der har haft behov for at låne. Låneansøgningen sendes let af sted og dette kan gøre direkte via deres hjemmeside og det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde oplysningerne der er nødvendige for, at få godkendelse. Godkendelsen sker inden for én enkelt time og får du godkendelse kan du vælge at underskrive låneaftalen med NemID. Får du afslag kan du desværre ikke låne penge hos selskabet, men har derimod mulighed for at sende en ansøgning afsted til et andet selskab eller ansøge en anden gang. Afvisningen kan ofte ske på grund af RKI registrering, ringe økonomiske forhold eller andet der gør at DER ser der som ikke kreditværdi. Du har ydermere hos DER også mulighed for at få direkte produktfinansiering, hvis der er noget du står og mangler akut her og nu og ikke kan vente. DER sælger blandt andet elektronik og hvidevarer. Her kan du blandt andet få en ny telefon eller ny computer hvis din gamle er gået i stykker og du akut har behov få at bruge én her og nu.

Samtidig kan du også få gode råd om din økonomi og afbetaling af dit kviklån. Dette kan du se på deres hjemmeside hvor der blandt andet er muligt at få hjælp til at lægge et privatbudget der holder i længden som blandt andet gør det nemmere, at planlægge sin afbetaling af lånet. Du har mulighed for at downloade et budgetskema der gør det nemt at holde overblik over de betaler du har til dagligt. Alt dette er gratis og kan hentes direkte fra siden om privatøkonomi hos der privat finans.

Kontaktinformation:

Ansøg om et lån hos D:E:R