Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Ikano Bank Kliklån Mikrokredit Santander ALFA lån Folkia lån Minilån Hotlån NetCredit Pengeautomaten Lånlet Vivus Selene Finans Robotlån Plutus Boliglån Sparxpres Bank Norwegian lån

Boliglån - Uden om banken

Hos uden om banken kan du få et billigt og godt boliglån. Vi er stadigvæk i gang med at udarbejde en artikel til denne side, men du kan i mellemtiden besøge deres hjemmeside ved blot at klikke på nedenstående knap hvorefter vi sender dig videre til siden hvor du kan læse mere omkring jeres muligheder.

Lån uden om banken med sikkerhed

Det at man låner penge med sikkerhed betyder, at man sætter sikkerhed for banken eller kreditudbyderen når man optager et lån. Normalt låner man penge i boligen. Så et eksempel kunne være, at du låner 500.000,- kr. til betalingen af en bolig der koster en million kroner. Du betaler dog selv 500.000 kroner også du ejer derfor halvdelen af boligen, mens banken har den anden havldel. Hvis du ikke er i stand til at afdrage på dit lån, kan banken sætte din bolig på tvangsauktion og du kan derfor miste boligen i tilfælde af det. Heraf kan banken få deres penge igen ved salget af boligen. Ofte fortages der også nødvendigkreditvurdering så dette ikke kommer til at ske, men der er naturligvis en risiko, hvorfor sikkerhedsstiftelses sættes i stand. Hos biliglån kan du låne til boligen ganske nemt og enkelt. Ansøgene foregår online og du kan allerede prøve at ansøge om et lån i dag.

Der findes også andre muligheder for at låne penge med sikkerhed og det behøves ikke kun at være i bolig. Mange låner også penge i bilen, båden eller campingvognen. Har dine egendele en værdi som banken mener er værd at låne ud i, kan det ofte lade sig gøre.

Se også lån fra Bank Norwegian

Indhent et gratis tilbud

Du kan nemt indhente et gratis tilbud fra "uden om banken" og se hvor billigt du kan få dit boliglån. Der er i dag flere og flere der vælger at ty til andre alternativer end banken og derfor er der i dag mulighed for at optage lån til boligen direkte på nettet. Du kan ansøge online ved at udfylde ganske få oplysninger og i skrivende stund indhente et tilbud, hvor du kan få en rente fra 5%. Du kan endvidere låne til fritidshus som sommerhus eller kolonihavehus hvis det er det der er ønsker til. Ansøger du online i dag vil du få svar allerede indenfor 24 timer. Herefter kan du naturligvis vudere om du ønsker at gøre brug af tilbudet eller om du vil se efter andre muligheder for at optage et godt lån til finansiering af hus eller andet.

Sådan foregår processen når du låner penge via uden om banken

  1. Udfyld låneformularen online
  2. Herefter bliver du kreditvuderet ud fra dine personlige oplysninger
  3. Tilbud indhentes fra proffesionelle investorer
  4. Du blive præsenteret for de bedste lånetilbud fra investorerne hvorefter du kan acceptere eller afslå tilbudet