privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Låneudbydere

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Mikrokredit ALFA lån Hotlån Vivus Robotlån Vivus lån
Alfa lån

ALFA Lån

Lån penge hurtigt med gode vilkår hos ALFA lån.

ALFA lån er en formidler af lån til private danskere, som ikke har mulighed for at låne penge i banken. ALFA låns betingelser er samtidig få, da du ikke skal fremlægge eller på anden vis dokumentere hvad du skal bruge dine penge til, derved har du enormt meget frihed i forbindelse med dine lånte penge gennem ALFA-lån.
Du har rigtig fornuftige vilkår ved at ansøge om et hurtig lån hos ALFA lån, du kan anonymt og hurtigt optage et lån ved at udfylde ansøgningsskemaet på deres hjemmeside. Du kan læse meget mere ved at trykke på "lån penge nu" knappen. Nederst på denne side.

Hvordan ansøger du om et lån hos ALFA lån?

Når du har udfyldt låneansøgningen vil du få svar indenfor små 10 min. Du bliver hurtigt vurderet om du er kreditværdi til at optage et lån hos dem. Samtidig vil din økonomiske situation blive undersøgt, dvs. er du registreret i rki, vil du ikke kunne få godkendt lånet. Findes du kreditværdi, vil din ansøgning blive sendt videre til Ekspress Bank som står for den endelige behandling. Bliver du godkendt, som ikke er svært at blive hvis overstående oplysninger er i orden, vil de sende dig en låneaftale, som du skriver under, samt vedhæfter dit ID. (legimitation, Pas, Kørekort el. lign.)
Den dag Ekspres Bank modtager din låneaftale vil dit lån blive overført til disposition på din konto. Samtidig har du også muligheden for at modtage dine lånte penge via check.
Ekspres Bank er en troværdig og anerkendt virksomhed, der har lang erfaring med formidling af lån. Ved at optage et lån hos ALFA lån sikre det dig at få retfærdige vilkår. Ikke på niveau med et lån i banken, der ofte er billigere end online lån. Men du får altså en behandling af lånet som foregår anonymt og helt på dine vilkår i forbindelse med dine køb.
Derfor anbefaler vi ALFA lån som en fornuftig lånemulighed for dig
NB. Du kan sagtens ansøge om lån hos flere udbydere samtidig, da det er 100 % uforpligtende at låne penge. Derved har du større chance for at få godkendt et lån
Vi ønsker dig god fornøjelse med at låne penge hos Alfa lån.
Ansøg her