Sammenlign markedets hurtigste mobillån Mobillån eller SMS-lån går ofte for betegnelsen af de lån der kan optages hurtigt som sikringsfrie lån. Vi har samlet en oversigt så du nemt kan overskue dine muligheder
Vi samarbejder med kreditudbydere og modtager kommision efter henvisninger. Sammenligningsoversigten kan være sorteret og prioriteret efter kommerciel gevinst og skal derfor ses som vejledende. Vi bestræber os altid på at være opdaterede med alle oplysninger, men tager vores forbehold for fejl og mangler.

Mobillån

Du kan ret nemt og hurtigt ansøge om et mobil lån online. Mobillån er ganske nemme og simple at ansøge og du bekræfter ofte låneaftalen via mobil eller NemID. Der sendes desuden også ofte bekræftende oplysninger til mail og mobil så dette kan være et krav for, at du kan låne penge på denne måde. Vi synes det er smart at låne via mobilen hvis man er på farten og skal bruge et hurtigt lån. Dertil er der naturligvis mange som vælger at låne penge på denne måde når de er på ferie eller rejse i andet land hvor computeren er blevet derhjemme. Disse slags lån er tiltænkt forbrug og går derfor også under betegnelsen forbrugslån som kan bruges til lige hvad man ønsker sig – der bliver derfor ikke stillet spørgsmål til brugen af lånet og pengene er til din fulde rådighed. Du skal naturligvis heller ikke stille sikkerhed for sådan et lån – du låner ganske anonymt og pegene sættes til udbetaling med det samme til din angivne konto eller Nemkonto som indtastet ved ansøgningen via udbyderens hjemmeside. Du kan meget nemt tilgå låneformularen som skal udfyldes online ved, at klikke på lån nu knappen som er grøn og findes blandt udbyderne på forsiden eller nedenfor.

Lån penge på mobilen

Mobillån eller SMS lån, er ofte hurtige lån med svar i dag så du kan få dem udbetalt via din mobil f.eks. ved at sende en sms som endelig godkendelse på din låneaftale. Du kan få et mobillån rigtig nemt, ved at sende en sms, uden at nogle overhovedet stiller spørgsmålstegn til hvad du skal bruge pengene på. Mobillån er ofte små lån mellem 500 – 10.000,- kr. dog er afdragsperioden meget kort. Fordelen er at det er nemme og hurtige lån. Du skal heller ikke oplyse nogle om hvad du skal bruge pengene til, det er helt op til dig. Lånebeløbet kan svinge efter hvilket udbyder du vælger, men mobillån er ofte mindre beløb, til forbrug. Ulemperne ved et mobillån er at du kan komme til at betale store renter, eller ofte stort oprettelsesgebyr da afdragsperioden er meget kort, men det samlede lånebeløb og omkostninger vil ikke være det store så på denne front er det ret overkommeligt at låne via denne løsning.

Der har længe været optakt til at danskerne skulle få de mange udbydere af mobillån eftersom sverige har været særdeles aktive på dette marked. Dette bakkes også op af historien fra politiken. Se den her

Lån ikke mere end du har brug for

Det kan være rigtig fristende at låne ekstra penge så man er på den sikre side, hvis man står og mangler lidt ekstra på kontoen en måned, men det kan være fristenede at bruge de penge der allerede står på kontoen, men det er en rigtig dum idé, hvis man ikke i nørmeste fremtid for råd til at betale lånet + de ekstra omkostninger der kommer på lånet tilbage igen. Efterfølgende kommer der ekstra omkostninger på lånet i form af forlængese af løbetiden og ekstra renter som koster mange penge, selvom lånet til at starte med var af mindre beløb. Derfor skal du altid lave et grundigt gennemarbejdet privatbudget skema der hjælper dig med at give overblik over de betalinger som du skal afdrage med hvert termin.

De mindre mobillån som er angiver ovenfor er alle lån er typen forbrugslån der optages uden sikkerhed og du betaler kun tilbage efter hvad du har af penge på kontoen og nu hurtigere du kan gøre dette, nu billigere bliver dit lån samlet set. Det er vigtigt at man ikke blot smider sine girokort i skuffen og venter til en anden gang med at betale for lånet vil vokse og det kan desværre gå rigtig stærkt. Glemmer du flere gange at betale tilbage på lånet kan du ende i RKI eller andre registrer som dårlig betaler, hvilket gør at du blandt andet ikke kan købe diverse abonnementer som teleselskaber og lign. Det vil være rigtigt irriterende og det kan være svært at komme ud lige med det samme.

Lån penge via mobil selvom du blot er 18 år

Selvom vi slet ikke anbefaler at man i en tidlig alder som blot 18 år vælger at ansøge et lån på nettet så kan det faktisk via enkelte selskaber godt lade sig gøre. Vi har i vores oversigt valgt ikke at tage udbydere med som tilbyder lån til personer på 18 år da dette er for tidligt at optage gæld mener vi. Det kan lade sig gøre og du har mulighed for at ansøge og få pengene udbetalt med det samme ligesom andre personer over 18 år. Først og fremmest skal man som ung have helt styr på at man kan betale lånet tilbage til tiden igen da det ellers kan være rigtig dyrt og irriterende at hænge med en gæld allerede i sådan en tidlig periode af ens liv. Lånet kan strække sig langt ud i fremtiden, hvis man ikke passer på og det kan være til irritation senere i livet når man skal have lejlighed, mobilabonnementer og lign. som blandt andet kræver at man ikke er registreret som dårlig betaler. Du vil desuden ofte ikke kune låne penge i banken til eks. lejlighed hvis du har udstående gæld hos andre kreditorer. Hvis gælden herudover er misligholdt har du svært ved at få godkendelse i banken. Så sørg altid for at du låner penge med omtanke hvis du virkelig akut har behov for at låne penge og som vi tidligere har beskrevet på vores hjemmeside er det særdeles vigtigt, at du ikke låner flere penge end du har behov for og kun bruger de lånte penge på det som du har brug for og ikke blot købet fordi de står på kontoen lige nu og her.

Ansøgningen udfyldes på nettet

Hvis du har en smartphone er det ret nemt at udfylde låneansøgningen på nettet. Du kan vælge at udfylde f.eks. et 10000 kroners lån Du skal blot angive ganske få oplysninger før at du kan sende din ansøgning om lånet af sted. Efter at du har sendt din ansøgning får du svar med det samme eller inden for ganske få minutter. Får du et afslag på din ansøgning kan du sagtens ansøge hos andre udbydere fra vores side for, at se om andre kan låne dig penge til det du ønsker at bruge dem på. Du skal herudover blot opfylde ganske få lånekrav for at få det godkendt. Et af dem er naturligvis at du ikke må være registreret i RKI eller andet debitorregister samt opfylde kravet for mindstealder.

Mobillån

Når du har sendt din ansøgning afsted online går der ofte ikke længe før du får svar igen. Kreditvurderingen foregår ved online tjek og du kan derfor forvente godkendelse via mail, sms eller direkte på skærmen afhængigt af hvad låenudbyderen foretrækker at gøre. Når du har valgt hvilket lån du ønsker at gøre brug af skal du blot godkende via NemID. Dv.s at godkende via mobilen, trods at det hedder mobillån kan ikke lade sig gøre mere. Der er blot tale om et ord som stadigvæk bruges om disse typer forbrugslån.

Mobillån til unge over 18 år

Generelt tillader en del udbydere af mobillån ikke, at man kan ansøge hvis man ikke er fyldt 20 år. Dog kan det godt lade sig gøre at finde et par udbydere imellem de mange der findes online i dag. De udbydere som tilbyder lån til folk på 18 år tilbyder typisk mindre beløb og der kan heraf også fortages individuel kreditvurdering på baggrund af økonomiske forhold.

Når vi taler om lån via mobilen er der tale om forbrugslån der kan bruges på lige det man ønsker sig dog vil vi altid anbefale, at man tager kontakt til banken som ung inden man låner penge på nettet eller via mobiltelefonen. Der kan være rigtig mange penge at spare og typisk kan det også betale sig slet ikke at låne penge da dette ofte kan blive en ret dyr fornøjelse.

Mobillån på 2000 kroner gratis

Som vi tidligere har beskrevet i overstående afsnit er "mobillån" blot et udtryk for de online lån du kan foretage online og er altså ikke forbundet med SMS eller andre godkendelse muligheder som ker vi mobiltelefonen. Det er et gammelt udtryk som stadigvæk bruges som markedsføringsord. Mobillånet er dog kendetegnet ved at være typer af forbrugslån som er hurtige at optage samt at lånebeløbet du kan få udbetalt er ret lille. Som oftest markedføres der lån af denne type med udlån på mellem 100 kroner og op til 10.000 kroner. Nogle af disse lån kan faktisk også optages gratis.

F.eks. kan du et par steder online ansøge og få godkendt et mobillån på 2000 kroner ganske gratis, hvor du efter udbetaling har kort tid til at afbetale lånet. Afbetaler du til tiden og er det første gang at du låner hos de pågældende låneselskab så kan du slippe afsted med at betale 0,- kr. for lånet samlet set. Problemer opstår dog hvis du ikke betaler tilbage inden for løbetiden som oftest er på 30 dage. Herefter vil der påfalde forlængelsesgebyrer samt ekstra renter på lånet, hvilket herefter kan blive en dyr fornøjelse, så vi anbefaler altid at man betaler sit lån tilbage inden for den førstaftalte låneperiode.

Hvor mange mobil lån kan man have?

Det er ikke alle udbydere som tillader at man har andre udstående lån hos flere selskaber, men det kan godt lade sig gøre at låne penge flere steder hvis man ikke er registrret i RKI eller andre registrer. Sådan som det i dag hænger sammen er, at man blot sender en låneansøgning online og får godkendelse på baggrund af de informationer man har angivet i låneansøgningen. Finder kreditselskabet dig kreditværdi låner de dig ofte penge også selvom du har andre udstående lån hos andre selskaber. Kan du betale lånet tilbage til tiden så kan det godt lade sig gøre, men det er bestemt ufordelagtigt at indhente flere lån mange steder, fordi man blandt andet skal betale hos mange udbydere og ikke har det samlet hos en enkelt låenudbyder. Rente vil ofte være den samme, men hvert selskab sætter også gebyrer på deres lån så det kommer til at koste ekstra når man starter sin låneperiode.