Små lån

Lån penge med et hurtigt mikrolån og få råd til det du ønsker nemt og enkelt. De små lån giver dig ofte mulighed for at låne penge hurtigt og undgå lange afdragsperioder og behandlingsprocesser. Du låner pengene online og bekræfter din låneaftale digitalt via sms eller NemID. Der kan altså ofte ikke lånes penge stort som småt uden nemid. Hele låneprocessen er nem og meget populær blandt unge ansøgere under 25 år. Ved enkelte låneudbydere er det også muligt at låne selvom du blot er fyldt 18 år. Du kan ansøge direkte via ansøgningsknappen for at gå direkte til den online låneansøgning, hvor du meget enkelt udfylder de få nødvendige oplysninger, hvorefter at låneselskabet kreditvurderer dig ud fra deres lånevilkår og godkender eller afviser din låneansøgning.

Skulle din låneansøgning blive afvist har du mulighed for senere at ansøge igen eller vælge en af de andre udbydere af små lån her fra overstående låneoversigt – Det skulle være muligt for dig, at finde en god låneudbyder som kan tilbyde lige præcis hvad du skulle have brug for. Om det så et lån på 5000 kroner eller et lån på 10000 kroner så kan det kan faktisk ofte lade sig gøre ved overstående kreditselskaber. Afdragsperioden med sådan et lån er ofte mellem 1 og 60 dage, hvilket er kort, men ikke taget lånebeløbets størrelse i betrækning. Så længe at afdragsperioden bliver overholdt, så kan det lade sig gøre at slippe billigt for denne type af lån.

Derfor kan du også hurtigt komme af med dit lån igen så du ikke har det hængende om ørene, hvilket kan være ret irriterende. Det er derfor også vigtigt du har eller få styr på din låneafbetaling så renter og gebyrer ikke løber løbsk så du ender i en ikke holdbar økonomisk situation der driver dig på afveje. Kan du overholde låneaftalen er det ganske fint og fornuftigt at låne blandt de overstående lånevirksomheder.

Hvad er et mikrolån?

Skal du låne hurtige penge, og har du brug for at låne små mikro beløb kan du ansøge om et lån online som værende et lille mikrolån. Du kan ofte låne penge mellem 500,- kroner og 10.000,- kroner.

Små lån - sådan fungerer de!

  • Lån småt mellem 500 og 10.000 kroner.
  • Ofte kort afdragsperiode på mellem 1 og 45 dage.
  • Kan muligvis optages uden renter og andre omkostninger ved førstegangsansøgning.
  • Hurtig behandlingstid og nem ansøgningsprocedure.
  • Ofte mulighed for at forlænge lånet
  • Direkte overførsel og godkendelse med NemID

Mikrolån online er et populært lån på et mindre beløb tiltænkt mindre forbrugsnødvendigheder som kan opstå for enhver. Har du brug for hurtig lån uden sikkerhed og dokumentation til noget du står og mangler med det samme, så er et mikrolån online rigtig smart da du kan have pengene udbetalt og i hånden indenfor 2 timer nogle gange hos enkelte låneudbydere.

Afdragsperioden på et billigt mikrolån er ret kort, (kortfristet lån) det vil sige at renten godt kan være højere end andre låneudbydere (ÅOP), men hvis du føler at du har styr på din privatøkonomi, men bare mangler et pengelån lige nu og her, så er det nemt og hurtigt at låne, med et mikrolån. Vi anbefaler at ansøge og optage et mikrolån hos en af overstående låneudbydere. Tryk på "lån nu knappen" ved kreditselskabet og du vil blive sendt direkte til låneansøgningen med det samme hvor du kan sende din ansøgning. Du kan også læse mere på laankontanter.dk på forsiden, da du har mange lånemuligheder på nettet.

Når du skal låne penge er det vigtigt, at få et overblik over afdragende, også selvom der blot er tale om et mindre lån af disse typer. Det kan ofte betale sig at lave en oversigt i f.eks. excel eller andet regneark, hvor indkomster og afdrag repræsenteres. På den måde har man mulighed for at få et godt overblik over, hvordan ens afdrag kommer til at lægge. Er der tale om et mindre lån er det måske lidt omstændigt, men om ikke andet har et budget altid været en god idé for, at have styr på sin økonomi. Det kedelig situation, hvor man har mistet overblikket ville nok ikke være at fortrække.

Små mikrolån

Gratis lån med et mikrolån

Som beskrevet i overstående artikel kan du også optage et helt rentefrit lån ved nogle låneudbydere på f.eks. 1000 kr, hvor renten er 0 kroner og oprettelsesgebyret er fjernet. Du skal blot overholde deres gældende lånevilkår som afdragsperiode og betalingsdato, hvilket kan give dig rigtig gode lånevilkår for det eksakte lån samt fremtidige låneaftaler, hvis det skulle blive aktuelt for dig at ville låne igen. Du skal ikke stille sikkerhed for disse typer af mindre lån da der tages forbehold for dette fra långiverens side. Du hæfter altså derfor alene med de penge du har til rådighed og må selv stå for, at afbetale lånet med de midler du har. De vil altså ikke stille sikkerhed i dine værdier, hvis du skulle eje bil, båd eller hus f.eks. som er meget almindeligt, at bankerne vil gøre. At optage et mikrolån trods RKI kan være svært og der tages kreditvurdering i brug som kan afvise dig hvis du er dårlig betaler.

Små lån på 3000 – 6000 kroner

De mange mindre lån der findes online er ofte i størrelsen af 3000 til 6000 kroner og kan optages nemt og hurtigt og uden at stille sikkerhed. Et meget populært lån er på 4000 kroner i 30 dage rentefrit. Lånene er desuden med kort afdragsperiode og der kan derfor forventes en kort afdragsperiode på 14, 30 eller 45 dage alt afhængigt af låneudbyderen og størrelsen af lånet. I langt de fleste tilfælde skal du blot acceptere få vilkår før, at du kan blive godkendt til et mikrolån fra de pågældende selskaber repræsenteret her på siden og du kan ansøge disse smålån direkte via din laptop eller din smartphone. Lånene er i dag blandt de populæreste lånemuligheder online og vi anbefaler disse til at være kortfristede midlertidige løsninger til alle dem som ønsker at låne penge småt og godt.

Pas på dyre renter ved små lån

Når du optager mindre lån online og afdragsperioden er kort kan du forvente at prisen er højere end ved andre typer lån. ÅOP'en vil være højere end andre udbydere, men til gengæld får du hurtig behandling af ansøgning og afbetaling, hvilken er sværre, at få andre steder. Prisen rent omkostningsmæssigt er ikke så stor, men i forhold til det aktuelle lånebeløb kan det være højt. Du kan derfor sagtens klikke videre blandt de forskellige udbydere ved hjælp af overstående oversigt og se om du kan få et gratis lån første gang, hvilket mange tilbyder fast eller af og til. Modsat store låneudbydere, hvor store beløb ansøges, er det ofte let at få et mindre lån godkendt. Sommetider er der heller ingen oprettelsesgebyr, hvilket kan give dig et helt omkostningsfrit lån.

Lånemarkedet er i konstant bevægelse og der er mange udbydere og selskaber på markedet, især inden for mikrolån. Det kan derfor virkelig betale sig, at kigge nærmere på de forskellige løsninger som findes og tilbydes ovenfor. Kan du ikke betale dit lån tilbage kan du hos de fleste selskaber forlænge låneaftalen yderligere end først aftalt. Dette vil dog koste dig ekstra gebyrer at forlænge din afdragsperiode. Det anbefales ikke og disse lån skal derfor slet ikke ses som værende gode for langsigtede løsninger på nogen måde. Det er langt bedre at se sig om for et billigere og bedre lån for længevarende låneaftaler. Derfor kan du sagtens ansøge eller besøge andre udbyderes hjemmeside via vores oversigt her på forsiden som kan give dig et godt overblik over, hvilke løsninger der virkelig kan give dig det som du leder efter.

Husk at der kan være dyre lån ved afbetaling af produkter læs evt. artiklen her: politiken.dk

lille lån

Lille lån

Kært barn har selvfølgelig mange navne og om du betegner lånet som værende lille eller småt er op til dig. Vi synes sådanne lån kan være ret gode når man har brug for at låne på minuttet og online lige når man har brug for hurtig udbetaling. Det kan nemlig være et godt alternativ til banklån, hvis du har problemmer med at få godkendt et lån der. Du skal blot være opmræksom på de forpligtelser der er ved at optage lån online kontra banklånene som ofte er billigere og med længere løbetid. Det farlige så at sige ved kviklån er at afbetalingsperioden er så kort, at kan du ikke betale tilbage indenfor 30 dage så falder der ofte ekstra udgifter på, selvom renten de første 30 dage eksempelvis har været 0%. Fordelen ved at optage et lille lån er bestemt, at lånet første gang kan optages gratis, med forbehold for at lånevilkårende overholdes.