Hvilken låntype er den bedste for dig? Der findes flere forskellige låntyper. Vi har samlet en guide til dig, så du kan vælge det lån der passer netop dit behov

Lån typer

På nettet findes der utallige måder, at låne penge på hurtigt og mange af dem går under forskellige betegnelser. Først om fremmest er et lån online primært tiltænkt til forbrug og de låneudbydere vi sammenligner her på sitet er især tiltænkt hurtige forbrugslån til det man står og mangler penge til. Du kan via vores korte beskrivelse længere nede på siden læse mere omkring de aktuelle lån som findes på markedet. Det kan være, at alle ikke er repræsenteret, men du vil bestemt få et kendskab til de lån som kunne være aktuelle for dig, hvis du søger penge her og nu til forbrug eller hvad du vil. Du kan via vores forside sammenligne de fleste online låneudbydere så du nemt og enkelt kan finde frem til et kreditselskab som du har lyst til at ansøge om et lån til – husk at det er uforpligtende, at ansøge og du sagtens kan ansøge flere selskaber på samme tid og kan samtidig også finde gratis små lån.

Lån penge på mange måder

Der findes uttalige former for hurtig lån på nettet og vi kan desværre ikke fremvise alle sammen her på laankontanter.dk, men vi har naturligvis samlet en oversigt over de mest almindelige låntyper som vi prøver at beskrive mere om nedenunder på denne side. Her på hjemmesiden har vi valgt at sammenligne online forbrugslån beregnet til, at man kan lån penge hurtigt når man har brug for pengene i en fart. Lånene på siden kan også gå under navnene kviklån, forbrugslån, onlinelån, mobillån og mikrolån - alle sammen er kendetegnet ved, at være nemme at optage uden at stille sikkerhed eller forklare hvad man skal bruge de lånte penge til og der er altså ikke stor forskel i selve lånet andet end at der findes forskellige betengelser for disse slags lån. Derfor har kreditselskaberne som oftest også væsentligt højere renter samt oprettelsesgebyrer end banken, men i enkelte tilfælde kan man sagtens få ganske overkommelige låneaftaler der er til at betale sig fra i dag - også kan det være en nem og hurtigere måde at få penge her og nu og du kan allerede ansøge om et lån i dag og få udbetalt pengene med det samme.

Mobillån

Mobillån kan være fordeltagtigt og en super hurtig måde at få penge på og du kan få dem fra din mobil blot ved at godkende via sms. Ansøg via vores vores låneoversigt som du finder på forsiden og se straks hvor du kan få et mobil lån sådan, at du kan få penge hurtigt. Mobillån er ikke så omfattende som de har været og kun enkelte selskaber tilbyder måske stadigvæk denne løsning. Dog er det ikke noget vi sammenligner – på vores website har vi selskaber som tilbyder lånegodkendelse via SMS og mobil, men ikke at du midt på ferien eller i byen kan skrive en SMS for direkte at få penge på kontoen på det samme. Mobillån er ofte små lån mellem 500 – 10.000 kroner – afdragsperioden er som regel meget kort og man kalder dem derfor ofte for kortfristede lån.
 1. Meget hurtigt udbetaling – ofte samme dag eller dagen efter i bankens åbningstid
 2. Små lånebeløb Fra ca. 100 kroner til 10.000 kroner
 3. Høje renter eller gebyr m.m. Da lånet ofte er kortfristet vil ÅOP været ret høj

Læs mere omkring de hurtige mobillån her

Blankolån

Et Blankolån er et lån der ligner et billigt forbrugslån. Lånet optages udenom banker og realkreditinstitutter og foregår på nettet. Du kan altså ved godkendelse til et Blankolån have pengene i til rådighed samme dag eller få dage efter og du må bruge dem på lige hvad du tænker dig.
 1. Lån uden sikkerhed og brug dem på det du vil
 2. Behandlingstiden på Blankolån er ofte meget hurtig og du får svar med det samme
 3. God service og altid online hjælp at hente

Læs mere om Blankolån her

Annuitetslån

Ved et annuitetslån betales der fast beløb på hver dato pr. termin, det dækker både renter og afdrag på gælden. I starten vil størstedelen af afbetalingen være omkostninger på renter, men en stadigt større del af beløbet vil med tiden blive afdrag på gælden.
 1. Ofte fast månedlig ydelse
 2. Renter og afdrag er samlet under en ydelse
 3. Ikke mulighed for rentefald

Læs mere om hurtige og billige annuitetslån her

SU lån

Et ungdomslån er meget populært i dagens Danmark og mange vælger, at benytte sig af denne billige form for at låne penge, men er det en god idé, at sætte sig i gæld så tideligt? Vi har besvaret nogle af spørgsmålene omkring dette i vores artikel om SU lån. Som regel kan det godt betale sig, men husk altid at have en fst klar aftale når man låner penge.
 1. Super godt lån til studerende
 2. Ofte uden, eller med lav rente
 3. Afdragsperioden varierer efter alder

Læs mere om hvad og hvordan du får et SU lån her

Banklån og boliglån

Banklån får du gennem din bank. For det meste er banklån de billigste lån på markedet. Problemet ved et banklån kan være, at banken stiller krav til dig, din økonomi og hvad du vil bruge pengene til. Andre långivere stiller ikke de samme krav og de blander sig sjældent i hvad du vil bruge pengene til.
 1. Ofte det billigste lån at få. Er du ung kan tilligemed få endnu billigere lån
 2. Stiller ofte krav til din privatøkonomi og hvad du skal bruge dit lån til
 3. Andre gode fordele samt personlig rådgivning i banken
Et af de billigste lån er et boliglån, da du finansierer dit hus og stiller sikkerhed for lånet. Boliglån har ofte en lang afdragsperiode på omkring 20 - 30 år. Dit boliglån får du hos din bank, realkreditinstitut eller steder på nettet. Det koster ca. 3000 – 5000 kroner om måneden at låne en million i skrivende stund.
 1. Ofte meget billigt
 2. Du kan stille sikkerhed for lånet i din bolig
 3. Afdragsperiode på 20 til 30 år

Læs mere om boliglån og banklån her