privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Alle indlæg

Lån 5000 kroner Lån 10000 kroner Lån 15000 kroner Forbrugslån Lån under 25 år ÅOP Lån uden sikkerhed RKI Annuitetslån Lån penge som 18-årig Billige lån Lån penge nu Bil lån Lån penge online Quick lån Privat lån Bolig lån Blancolån Lån penge med NemID Hurtig lån til unge Hurtig lån uden renter Vivus lån

SU lån - lån penge under udannelse

Et SU Lån er et ungdomslån til studerende, i alderen 18 til 25 år. Det er normalt forholdsvis dyrt at låne, men et SU Lån er ofte en billig løsning, da det naturligvis er tilpasset sin målgruppe. Det almindelige SU Lån bliver udbydt til studerende af enten banker eller sparekasser.

Som ung kan du godt låne billigt

Det er stadigvæk muligt at få et billigt lån på nettet som ung. Nogle af dem har dog ret kort afdragperiode så det er særligt vigtigt, at man kan betale tilbage indenfor tidsfristen. Men der findes mange steder hvor det f.eks. er muligt at Låne 10000 kroner billigt uden at man behøver komme i store vanskeligheder, men sørg altid for at lave en nøje struktureret plan for afbetalingen af lånet.

Er du under udannelse kan du sagtens låne penge, endda ofte unden renter

Det er meget fordeltagtigt at tage et SU eller ungdomslån for en studerende da det ofte har meget lave renter, eller uden rente før man fylder 25 år. Som sagt udbydes et SU lån kun til studerende, for at støtte ders økonomi under et stuide. Der kan sagtens være fordele ved at finde et godt lån online. Der findes mange lån på; markedet. Hvis du er studerende, så er et SU lån bedst for dig da det billigste er et lån i banken.

SU lån