privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Alle indlæg

Lån 5000 kroner Lån 10000 kroner Lån 15000 kroner Forbrugslån Lån under 25 år ÅOP Lån uden sikkerhed RKI Annuitetslån Lån penge som 18-årig Billige lån Lån penge nu Bil lån Lån penge online Quick lån Privat lån Bolig lån Blancolån Lån penge med NemID Hurtig lån til unge Hurtig lån uden renter Vivus lån

Quick lån

Disse lån er næsten de samme som hurtig lån og kviklån. Det smarte ved et quicklån er at du kan låne penge hurtigere end de fleste steder der tilbyder kredit, det vil med andre ord sige at du kan stå med pengene i hånden indenfor ganske få minutter, timer eller dage, hvilket gør at disse lån er absolut de hurtigste forbrugslån du kan optage, foruden mobillån eller SMS-lån som vi ikke altid anbefaler at optage med mindre det er akut. Der findes nemlig rigtig mange alternativer når man vil tage lån online. Ønsker du at låne inden for grænsen af 10.000 kroner kan det være en fin løsning for dig der har brug for penge her og nu. Lån på 10.000 kroner her

De forskellige betegnelser der findes for disse hurtig lån og billige kviklån, der kan optages direkte via vores hjemmeside har mange sider. Fælles for de fleste er, at de mange betegnelser blot er markedsføringsord for samme type quick lån. Der er altså ikke forskel på forbrugslånene. Et kviklån, forbrugslån og smslån er i daglig tale det samme. Dog er et kreditkortlån af samme type, men optages blot igennem et kreditkort udenom din egen bank. Du kan med andre ord opnå de samme fordele og samme ulemper om man vil ved de forskellige lån. Konkurrencen er med til at priserne på disse lån bliver lavere og det kan i dag godt lade sig gøre at finde et lån som både er billigt og har nogle gode lånevilkår. Du kan jo prøve at sammenligne og ansøge et par stykker via vores forside og se hvor du evt. kan få det billigste lån i dag.

Fordele ved Quick lån

Ved at ansøge om et Quicklån får du et hurtig lån uden sikkerhed online. Du vil kunne have pengene i hånden efter få dage. Ofte bliver du godkendt efter få minutter eller højst et par timer. Du kan se en sammenligning af de fleste danske låneudbydere her fra siden. Står du registreret i RKI eller på anden vis ikke har mulighed for at låne penge i banken er et quick lån en rigtig fin løsning, for flere udbydere tilbyder meget frie lånemuligheder for låneansøgere.

Samtidig er det 100 procent uforpligtende at ansøge om et hurtig lån, så du kan sagtens ansøge hos flere ad de listede låneudbydere på én gang uden nødvendigvis at skulle låne ved alle sammen. Det anbefales at du nøje gennemgår alle låneudbyderne her fra siden, da det kan sparer dig for lidt penge. Vi er alle låneudbyderne på siden nøje udvalgt efter popularitet og attraktivitet.

Fordele ved quicklån

Quick lån på nettet er ret almindelige

Der er mange betegnelser for alle disse hurtig lån der populært også kaldes kviklån eller quicklån. Det er faktisk det samme, men der bruges i dag mange forskellige betengelser for denne slags lån. Vi anbefaler at man kigger alle quicklån på nettet igennem så man opnår det største overblik over hvad og hvilke lån der findes med mest mulig besparelse.

På forsiden af denne hjemmeside kan du se alle de lån vi har samlet og som vi anbefaler at ansøge og optage når man har brug for at lån penge som ung og gammel. Der findes utroligt mange muligheder og man kan ansøge og få godkendelse som studerende eller som arbejdsløs da mange udbydere blot tager udgangspunkt i om du er registreret i rki eller ej. Det kan være en god mulighed for at få penge mellem hænderne her og nu lige når du har brug for at låne penge.

Der findes mange udbydere af quick lån på nettet og det er vigtigt, at sammenligne ud fra de vilkår og renter der kan være på de forskellige lån. Renten kan svinge efter hvor kreditværdig du er!

Derfor er det også muligt at ansøge flere låneudbydere af quicklån på nettet. Du kan ansøge ganske uforpligtende uden at binde dig til at optage det endelige forbrugslån. Den endelige godkendelse sker ved underskriften af låneaftalen som sker via NemID, der i dag er den digitale underskrift som man bruger ved køb online.

Quick lån

Quick lån online trods rki

For god ordens skyld vil vi igen påpege, at er man registreret i RKI såvel som andet debitorregister, bør man overveje at undlade at optage et eller flere lån. Det kunne tyde på at din økonomi ikke er som den skal være, plus at du evt. kunne have udestående regninger som mangler at blive betalt, hvilket du først og fremmest bør få betalt og ude af verdenen inden at der optages lån online.

Herudover er de fleste udbydere også i stand til, at kreditvuderer alle deres ansøgninger og be eller afkræfte registrering i RKI. Står du registreret som "dårlig betaler" har du altså rigtig svært ved få godkendelse. Det kan dog være, at du får et lån godkendt hos en enkelt udbyder, men overordnet set er det umuligt før at du er ude af registret igen.

Du kan dog uafhængigt af om du er registreret eller ej, ansøge så mange udbydere som du har lyst til. Det er nemlig helt uforpligtende at ansøge om lån på nettet og du kan gøre det ligeså mange gange som du har lyst til. Hvis du får godkendelse kan du vælge at underskrive låneaftalen eller sammenligne blandt de godkendte lån og vælge det billigste lån ud fra de årlige omkostninger i procent. ÅOP vil direkte fortælle hvor meget dit lån kommer til at koste årligt i procent og angives altid fra låneudbyderes side da dette er et lovkrav.

Quick lån

Lån rentefrit

I dag er det faktisk muligt at optage et quicklån ganske gratis og helt rentefrit. Der er dog et par regler der gør sig gældende for om det kan lade sig gøre for dig at få penge gratis på kontoen. Et par af disse regler har vi listet op her nedenfor så du kan se hvad du skal være opmærksom på.
  1. Ofte kun førstegangsansøgere kan låne rentefrit
  2. Ofte kun lån op til. 4.000 kroner gratis
  3. Du må ikke være registreret i RKI eller andet debitorregister
  4. Du kan muligvis vælge flere udbydere der tilbyder rentefrie quicklån
  5. Kort afdragspriode (typsik 30-45 dage) forlængelsesgebyrer pålægges ved manglende betaling

Man skal ikke være bange for at optage quicklån på nettet. Det kan være en smart løsning hvis man har brug for penge her og nu uden at stille sikkerhed eller forklare tusinde spørgsmål om hvad pengene man låner skal bruges på. Man skal i stedet være opmærksom på at man ikke optager et lån med forkert afdragsperiode og forkert terminsbetaling som ikke passer til sine faste indtægter så man kommer ind i en ond spiral hvor man ikke kan betale til tiden eller er nødsaget til at udskyde sine betalinger yderligere termin for termin.

Quick lån og den høje ÅOP

Når man kigger de forskellige låneudbydere igennem for Quick lån kan man nemt finde ud af, at de ÅOP er væsentligt højere end hvis man besøger banken. Det kan dog sagtens være muligt at få et kviklån gratis i den mindre klasse af de forskellige forbrugslån der er på markedet i dag.

Der er i dag lovgivning på området omkring hvor høj ÅOP vil være, men ofte ved disse quick lån svinger denne grænse typisk lige på kanten, hvilket vil sige at mange steder kan det altså ske at du får et lån som absolut er ret dyrt i forhold til hvad du ellers vil kunne få nede i banken. Som alt andet er det derfor en virkelig god idé at gennemsøge markedet grundigt. Det kan også sagten lade sig gøre, at få et godt og billigt quick lån på nettet, blot at man har set sig om efter de billigste og undersøgt markedet en smule.

Det er muligt at optage disse slags kviklån via SMS eller online, hvis man vil dette uanset om man blot er fyldt 18 år til 20 år. SMS lån er dog ved at være en gammel sag og det er kun enkelte udbydere som i dag tilbyder godkendelse via SMS. I dag foregår de fleste godkendelser skriftligt via digital underskrift (NemID)

For at få det billigste kviklån må man især kigge nærmere på den betegnelse der hedder ÅOP. Det står for de årlige omkostninger i procent og indikerer altså direkte hvor meget du kommer til at betale for dit lån på et helt år. Dette er altid inklusive gebyrer og andre udgifter der hæfter sig ved dit lån første år. Der tages dog forbehold for at der bliver afbetalt til tiden, da der ellers kan påfalde yderligere udgifter som f.eks. forlængelsesgebyrer ved manglende betalinger og lignende.

Quick lån

Lån rentefrit i 30 dage

Som overskriften lyder så kan det være muligt at låne penge rentefrit i 30 dage såfremt man blot er på udkig efter lån i den mindre klasse. Der findes nemlig udbydere som tilbyder disse gratis lån til personer der akut har behov for små penge mellem hænderne. Beløbet kan vaiere, men ligger typisk mellem 100 og 3000 kroner.

Du kan bruge pengene til lige det som du ønsker, så om du skal rejse eller har brug for en ny cykel er helt op til dig selv. Typisk er der som sagt tale om lån der har en afdragsperiode på 30 dage, men det kan nogen gange lade sig gøre, at låne rentefrit i 6 måneder og op til 12 måneder ved særlige tilbud som kører engang imellem hos de forskellige online låneudbydere.

Hvis man ønsker, at låne gratis er det vigtigt, at man overholder de vilkår som der sættes fra udbydernes side. Overholder man ikke disse vilkår kan man forvente, at der falder ekstra omkostninger på sit lån, hvor det herefter ikke længere er gratis, men at man derimod får ret høje omkostninger på sit forbrugslån.

Det kan også være muligt, at låne hos et par af de udbydere som tilbyder gratis lån og derved forhøje dit lånebeløb af gratis lån. Det er vigtigt stadigvæk at overholde de forskellige vilkår og det kan være at enkelte af udbyderne der tilbyder gratis lån ikke tillader at man har lån andre steder, så det er især vigtigt at man gennemlæser de forskellige vilkår grundigt inden man godkender aftalen.

Hvad kræves der for at få et kvik lån?

Det er i dag utroligt let at optage et quicklån på nettet, hvilket flere og flere danskere vælger at gøre dagligt. Det er yderst populært og man kan allerede optage et kviklån fra en alder af 18 år.

Du må som hovedregel ikke være registreret i rki da dette indikerer at du nok ikke er i stand til at betale andre regninger på baggrund af dette kredittjek. Kreditvurderes du som værende dårlig betaler må du undersøge markedet ned til de mindre udbydere der tilbyder små lån, hvor det om muligt kan lade sig gøre at få en godkendelse igennem, men det er desværre svært i disse dage hvor markedet allerede får rigeligt låneansøgninger, hvorfor det ofte ikke er renttabelt for de forskellige selskaber at køre med denne løsning.

Når det så er sagt er der selvfølgelig mulighed for, at få godkendelse desto flere udbydere du ansøger. Det et helt uforpligtende at ansøge om lånene på nettet og du kan prøve at ansøge et par af dem via forsiden hvorefter du efter ganske få minutter vil få svar på dine ansøgnigner. Får du godkendelse har du en endelig låneaftale som du kan vælge at godkende med NemID.

Pas på de høje renter ved lån online

Når der tales om disse nemme lån der oftest kan optages helt uden sikkerhed eller mange spørgsmpl til følge, skal man være opmærksom på, at kreditorne sætte høje forholdsregler for, hvis der ikke kan betales tilbage på de optagede lån. Derfor sætte de ofte renterne højt og du kan derfor forvente, at der kommer store omkostninger med dig når du ansøger et lån af større summer via internettet.

En hovedregel som vi anbefaler at man altid følger er, at sætte sig grundigt ind i de forskellige udbyderes renter og omkostninger. Du kan altid ansøge et lån online og efterfølgende vurderer priser sammenlignet med hinanden. Dette gøres ganske nemt ved at sammenligne på den betegnelse der hedder ÅOP. Herved ved du direkte hvor meget dit lån kommer til at koste dig i procent pr. år.

Vi har lavet en beregner der direkte kan hjælpe dig med, at få overblik over de betaler der kan lægge når du optaget et quick lån. Denne beregner hedder en amortisationstabel og er smart for, at få et stort overblik over hvordan alle betaler ligger.