privatlivspolitikLåneguideLåntyperKontakt osAmortisationstabel

Alle indlæg

Lån 5000 kroner Lån 10000 kroner Lån 15000 kroner Forbrugslån Lån under 25 år ÅOP Lån uden sikkerhed RKI Annuitetslån Lån penge som 18-årig Billige lån Lån penge nu Bil lån Lån penge online Quick lån Privat lån Bolig lån Blancolån Lån penge med NemID Hurtig lån til unge Hurtig lån uden renter Vivus lån

Billige lån

Skal du låne penge med det samme regner vi med at du går efter det billigste lån - Det vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde, så du kan låne penge uden at skulle betale dyre domme. Alle lån på laankontanter.dk er online lån og forholdsvis nemme at optage. Derfor er lånene dyrere end almindelige lån i banken, men der er omvendt også rigtig mange fordele ved online lån. Grunden til at disse lån er en anelse dyrere er at, låneudbyderen mener der er stor chance for at lånet ikke vil blive betalt tilbage, derfor er det naturlig forretning at udbyde lån som har lidt højere renter. Modsatte andre lån vil renten være lavere hvis låneudbyderen har mere sikkerhed i tilbagebetaling.

At låne billigt er nemmere end du tror

Det er meget vigtigt for dig at undersøge alle dine lånemuligheder inden du vælger at låne penge. Her på siden har vi samlet de mest anvendte og attraktive lån på nettet. Du har derfor mulighed for at blive orienteret på alle leder og kanter inden du låner penge. Derfor vil du efter gennemgang på laankontanter.dk have forståelse for lån såvel som afbetaling. Det absolutte billigste lån du kan få er ved at stille sikkerhed for lånet i dine aktiver. Dine aktiver kan f.eks. være bil, båd eller ejendom. Derved er lånet sat ind i dine værdier. Skulle du komme i den situation at du ikke kan betale tilbage, kan banken indfri deres penge, og du blive gældfri ved at sælge huset på tvangsauktion. Du har rigtig mange muligheder for at låne penge hurtigt. Se hurtig lån oversigt her.

En anden god mulighed du har for at finde det billigste lån online er at ansøge mange udbydere som fastsætter rente efter, at de har foretaget en kreditvurdering. Du kan ganske uforpligtende ansøge så mange udbydere som du har lyst til uden at det kommer til at koste dig en krone. Du kan meget nemt sammenligne de forskellige udbydere på vores forside og derfor sende en ganske kortfattet ansøgning afsted som faktisk blot udfyldes via deres ansøgningsformularer som findes på udbydernes hjemmeside. Du kan nemt gå direkte til deres hjemmesider ved at trykke på ansøg knappen som er på forsiden.

Den endelige låneaftale sker først ved underskrift af låneaftalen med NemID. Låneaftalen modtager du ofte med det samme efter at du er blevet godkendt til at låne penge. Efter at du har underskrevet din låneaftale får du ofte udbetalt pengene med det samme indenfor et par timer højest hos nogle udbydere.

Billige lån

Billige lån til studerende

Efter en gennemgang af muligheder for studerende har vi på laankontanter ikke fundet udbydere online som tilbyder billigere lån fordi man er studerende. Det kan være de findes og vi vil gerne høre fra dig, hvis du har opdaget sådan en udbyder. Når det så er sagt så findes der naturligvis gode muligheder for studerende der har behov for at låne lidt ekstra. Det sted de bør henvende sig at enten i banken hvor der tit til personer mellem 18-25 år eller personer op til 25 år tilbydes billige kreditlån som oftest kan være gratis at optage.

En anden mulighed er f.eks. det almindelig SU lån som er ret populært blandt en del af de unge mennesker der ønsker ekstra penge på kontoen i ny og næ eller til finansiering af studiebolig eller andet der er akut her og nu. Studielånet er oftest en billig løsning hvor renten er lav og man har højt til loften. Lånet kan være billigere under studietiden, mens det efter endt uddannelse kan stige til et højere afdrag. Vi anbefaler at man forhører sig om dette hos rådgiveren for udbetalingen af lånet