Kviklån, forbrugslån og online Der er mange muligheder for at låne penge på nettet og vi har lavet en guide så du kan blive klogere på markedet

Låneudbydere af kviklån

D:E:R L'EASY Ferratum Bank Norwegian lån ExtraCash Mikrokredit ALFA lån Hotlån Vivus Robotlån

Alle indlæg

Lån 5000 kroner Lån 10000 kroner Lån 15000 kroner Forbrugslån Lån under 25 år ÅOP Lån uden sikkerhed RKI Annuitetslån Lån penge som 18-årig Billige lån Lån penge nu Bil lån Lån penge online Quick lån Privat lån Bolig lån Blancolån Lån penge med NemID Hurtig lån til unge Hurtig lån uden renter Vivus lån

Låneguide til hurtig lån

Vi har samlet en masse gode og hurtige lån online til dig som har brug for penge her og nu. Du kan finde mere omkring de forskellige låneudbydere i vores store sammenligningsside med hurtige forbrugslån – derfor synes vi også, at du skal blive klogere på mange af de andre ting der rører sig på dette marked, da der kan være en del at spare og masser af steder at gøre sig endnu klogere på dette marked. Vi har derfor samlet en masse gode artikler som vi har skrevet til dig så du nemt kan få et overblik over dine muligheder samt finde frem til de lån som vil passe dig på den bedste måde. De fleste af disse lån som er repræsenteret på vores side er online forbrugslån som ansøges og godkendes online via kreditselskabernes kreditvurderingssystem. Du kan derfor sagtens ansøge helt uforpligtende og se om det kan lade sig gøre for dig, at låne penge i dag.

Beregn dit hurtig lån eller se vores videoguide

Vi har i samarbejde med Caja fået lov at tilbyde dig hjælp til afbetalingen af dit kviklån. Du kan bruge vores amortisationstabel og udregner her på siden og se din afbetaling direkte over et vist antal terminer som aftales med kreditselskabet. Du kan også lave din egen amortisationstabel via Excel som Caja vil vise dig i nedenstående videoer som kan ses på denne side eller via YouTube.com

Bliv klogere på de mange danske hurtig lån

På nettet i dag findes der utroligt mange udbydere af hurtig lån og flere danskere benytter sig i dag af disse slags lån i stedet for at gå ned i banken. Især har en høj konkurrence på markedet for kviklån gjort at flere vælger at benytte sig af denne løsning. Man kan i dag også få renter som er relativt lave i forhold til hvad de tidligere har været. Derfor udlånes der i dag dobbelt så store beløb som der gjorde for bare 2 år siden. Flere eksperter på området mener også at denne udvikling vil fortsætte, men med skærpede vilkår for optagelsen af lånene. Der vil højst sandsynligt inden længe kommer nye retningslinjer på området, hvlilket gør processen i at optage lån hurtigere en smule sværre, men slet ikke umuligt. Hvis du vil finde et billigt lån er det først og fremmest en god idé at sammenligne blandt de mange udbydere som findes på markedet og det kan du heldigvis gøre direkte på vores forside hvor vi har samlet en stor liste over de udbydere som er blandt de mest anvendte i hele Danmark når vi taler kviklån.

Låneberegner

Det kan være en rigtig god idé at kigge nærmere på en låneberegner når du skal til at låne penge. Hverfald har det vidst sig blandt flere besøgende på vores hjemmeside, at mange vælger at låne penge så hurtigt at de glemmer at kigge nærmere på en låneberegner som blandt andet kunne være en amortisationstabel. Hvis man vælger at sætte sine låneoplysninger ind i et ark som excel eller en tabel hvor man kan beregne sine betalinger for hvert termin får man altså en bedre forståelse for hvordan ens afdrag skal ligge.

Det er rigtig vigtigt at man gør sig nogen store overvejelser omkring de forskellige lånetilbud som er indenfor kviklån og sms lån i dag, da der kan være rigtig mange penge at spare når vi taler forbrugslån online. Det er helt på sin plads at man får planlagt sig ud af sin ikke nuværende stiftede gæld ligesom det er hvis man allerede har et lån som giventvis kan volde en problemmer.

Vi anbefaler derfor at man kigger nærmere på vores amortisationstabel og får beregnet sin afbetaling nøje så man ikke kommer i klemme hos kreditor. Hvis man ikke er i stand til at afbetale sin terminer kan man forvente yderligere renter i forbindelse med sit lån, hvilket kan give højere afdrag end man havde troet. Det er vigtigt man vælger den helt rigtige løbetid på sit lån og kun vælger det lånebeløb man har brug for at låne og ikke bruger pengene på ting som ikke var planlagt. Som foreksempeltvis forbrug.

Se Cajas videoer om tilbagebtaling her: https://www.youtube.com/channel/UCfHvIoeRERCWBuH0pbaX1rA

Tilbagebetalingen af lån
Amortisationstabel

Det er altid en god idé, at sætte alle sine lånoplysninger ind i amortisationstabellen så man kan se, hvorledes ens afdrag kommer til at lægge når man har godkendt et lån. Derved ved man direkte hvornår og hvordan lånets periode kommer til at se ud. Du kan ydermere selv lave en låneberegner i Excel og sammenkoble denne med et privatbudget så du får mest muligt ud af de penge du har lånet og samtidig kan afdrage på sådan en måde, at du undgår manglende betalinger, forlængelse af lånet og meget mere. I dag blive mere end hver 4. lånetager overrasket over at skulle forlænge lånet og bliver nødsaget til, at betale ekstra gebyrer for sit lån en først antaget.