Sammenlign kviklån Har du akut behov for at låne penge? så kan et kviklån være sagen. Vi har samlet en oversigt over populære kviklån her på siden, så du nemt kan sammenligne lånet til dit behov
Vi samarbejder med kreditudbydere og modtager kommision efter henvisninger. Sammenligningsoversigten kan være sorteret og prioriteret efter kommerciel gevinst og skal derfor ses som vejledende. Vi bestræber os altid på at være opdaterede med alle oplysninger, men tager vores forbehold for fejl og mangler.

Kviklån

Et online kviklån er et ret almindeligt forbrugslån i Danmark. Denne type forbrugslån går også under betegnelserne ”hurtig lån og SMS lån”. Vi har her på hjemmesiden valgt at sammenligne de bedste kviklån, så du nemt og hurtigt kan finde de penge som du har brug for at låne her og nu. Flere danskere vælger i dag at ansøge om disse lån fra nettet da de ofte er nemmere og langt hurtigere, at optage end de traditionelle i banken. Det kan godt lade sig gøre at finde et lån med forholdsvis lav rente, men det kræves at du som låntager kan planlægge dig ud af din afbetaling igen.

Hvorfor skal man vælge et kviklån?

Der er enormt mange som i dag vælger, at ansøge og optage et kviklån online. Faktisk søger mere end 10.000 personer månedligt på kviklån via de danske søgemaskiner og andre relaterede termer for disse slags lån på nettet. Kviklån er blot en af de mange betegnelser der er for de hurtige lån der kan optages online uden sikkerhed.

At et lån ikke optages med sikkerhed betyder blot, at man ikke skal låne penge i sine værdier som typisk og meget normalt er ens bolig. Har man lånt penge med sikkerhedsstiftelse og man ikke kan betale pengene tilbage, vil kreditoren kunne tvangssælger boligen, så de kan få deres penge ind igen. Sådan forholder det sig ikke med kviklån som man optager online i dag.

Fordele ved kviklån

 • Pengene udbetales ofte samme dag
 • Intet personligt fremmøde – kan ansøges online med NemID
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Kan være billigt, hvis du finder det rette lån
 • Ofte ingen dokumentation (lønsedler, årsopgørelse ect.)
 • Du skal ikke forklare hvad pengene skal bruges til

Ulemper ved kviklån

 • Der kan ikke stilles sikkerhed
 • Kan være dyrt
 • Ingen personlig rådgiver
 • Ofte høje stiftelsesomkostninger og store udgifter med forlængelse

Vi sammenligner her på siden billige kviklån til dig som ønsker, at låne penge hurtigt og på den bedste og billigste måde – Vi vil give dig et overskueligt overblik inden du skriver under på den endelige låneaftale og finder det derfor vigtigt at du får sammenlignet alle de kreditselskaber der nu en gang findes i Danmark. Disse forbrugslån på nettet er blevet mere og mere populære inden for de sidste par år, især blandt unge under 25 år, hvor internet verdenen og mobil verdenen er blevet mere almindelig i dagligdagsbrug kommer dette sig til syne. Det er ret nemt og ”kvikt” så at sige, at ansøge om hurtige lån på nettet i dag.

Der skal ikke udfyldes ret mange personlige oplysninger samt, at du behøver ikke stille sikkerhed for dit kviklån eller møde op nogle steder fysisk. Kreditselskaberne som du ansøger hos foretager en kreditvurdering og sikrer sig, at du ikke er registreret i RKI og overholder andre oplysninger vedrørende optagelsen af et evt. lånebeløb. Godkendes du til at låne penge hos den aktuelle låneudbyder kan du forvente at få pengene udbetalt på din bankkonto med det samme eller næste dag. Nogle gange henover weekender eller helligdage kan der gå længere tid, men oftest går det ret hurtigt med udbetalingen i bankernes åbningstider.

Står du i dag og mangler hurtige penge her og nu, har du nemlig som dansk statsborger mulighed for at få hurtig lån med billige renter mange steder online på nettet. Skal du bruge pengene ekstra hurtigt kan et online kviklån helt bestemt komme dig til gode. Det har aldrig være nemmere at låne penge online, og du behøver heller ikke engang stille lånesikkerhed for lånet. Du kan ansøge online i dag, og få godkendt dit lån inden for 10-15 min. og svaret får du direkte via hjemmesiden, sms eller mail og du kan have pengene i hånden med det samme, efter få timer eller inden for få dage afhængigt af, hvilken udbydere du vælger. Det eneste du som låntager skal gøre er, at finde det billigste kviklån der passer bedst til dig og dine behov. Derfor har du muligheden for at finde det hurtigste kviklån du behøver her på laankontanter.dk.

Ulempen ved et online billige kviklån er, at der ofte kan være ret høje renter i forbindelse med optagelse af hurtiglån, ligesom der kan være forbundet med optagelsen af kreditkort lån på nettet det er dog en nødvendighed fra mange låneudbydere i dag da sådanne typer lån ikke stiller krav om nogle sikkerhedsstiftelse ud fra dine private ejendele (bil, hus, båd og lign. værdier) Dermed tager låneudbyderen faktisk også en lille risiko ved at låne til dig, derfor ligger renten naturligt der oppe. Du skal selvfølgelig undersøge dine muligheder for hvilket lån der passer præcis til dig i forhold til lånebeløb og låne renter. Kviklån er nemt og hurtigt og ikke en strid at få godkendt. Det koster lidt mere end andre kviklån, men kan omvendt være en stor fordel.

Kviklån

Vælg med omtanke før du tager et rentefrit kviklån

Selvom mange mindre låneudbydere i dag tilbyder rentefrit lån på op til ca. 5.000 kroner er der igen en masse forholdsregler man skal være særligt opmærksom på. Først og fremmest beror låneudbyderens kreditvurdering ofte alene kun ud fra om du er registreret i RKI. Så alene en lånegodkendelse på trods er rki er altså ikke muligt. Der tages ofte ikke højde for personlig indkomst eller andre gældsposter som du måtte have hængende over hovedet.

Derfor kan det være svært for mange af de mindre låneudbydere at indhente pengene de låner ud tilbage igen da en stor del af deres kunder simpelthend alligevel ikke er kreditværdige nok. Derfor sættes der ekstremt høje gebyrer og renter på lånet efterfølgende selvom lånet startede med at være gratis inden for den låneperiode som eller først var anskrevet i låneaftlalen. På den måde indhenter kreditselskaberne deres penge igen ved at tage sktra høje renter på de efterfølgende betalinger, hvis første låneaftale ikke overholdes. Desværre ses det typisk i dag at 1/3 - 1/4 af alle låntagere har problemer med at betale tilbage indenfor de normalt angivede 30 eller 45 dage af låneåperioden på disse gratis kviklån.

Har man styr på situationen og ved man at man kan betale lånet tilbage kan man jo godt optage sådan et lån. Det er ikke mere farligt end at optage et lån i banken og her på nettet kan du som sagt få det helt gratis enkelte steder. Såfremt du betaler tilbage til tiden så har du fortaget et fint lån som ikke har kostet dig noget. Vi anbefaler at du tænker dig grundigt om uanset hvilket lån du vælger at optage da en fremtidig gæld kan vokse stærkt og være irriterende at have hængende efterfølgende.

Hvad det vil sige at låne uden sikkerhed

Når vi taler om online kviklån bliver der ofte skrevet at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet. Når dette nævnes er der fordi det ellers meget normalt er noget banken gerne vil have når de låner større mængder penge ud til deres kunder. At stille sikkerhed betyder at du låner penge med sikkerhedstiftelse i f.eks. din bolig. Du kan ofte låne op til 80% af boligens værdi (friværdi) Dvs. at banken faktisk ejer en del af dit hus. Har du derfor ikke mulighed for at betale lånet tilbage kan banken vælge at sætte dit hus på tvangsauktion for at indhente deres penge igen.

Det er ikke kun boligen der kan lånes penge i, banken kan også få deres sikkerhed i din bil, båd eller campingvogn. Det gør det ofte muligt at låne langt højere beløb end det kan lade sig gøre ved almindelige online forbrugslån. Du vil samtidig også blive kreditvurderet ud fra din økonomsike indkomst så beløbet kan stige ydereligere.

Hvilke rkav skal man opfylde?

Der findes ikke en komplet liste over krav der gør sig gældende når man ønsker sig et kviklån. Dog har vi samlet en liste nedenfor med de mest alminelige krav der gør sig gældende når man skal til at optage et lån via internettet. Det er vigtigt for ikke at snyde dig selv at du altid angiver de rigtige informationer når du ansøger et selskab via nettet.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler (RKI eller andre debitorregistrer)
 • Du skal være dansk statsborger, have dansk pas og folkeregisteradresse i Danmark
 • Du skal ofte kunne dokumentere din indtægt via lønsedler, årsopgørelser og lignende
 • Du må ikke have én eller flere gældsposter hos andre låneudbydere
 • Du skal opfylde alderskravet som starter fra 18 år enkelte steder. Er du over 65 år kan det ofte også være svært at få godkendelse
 • Du skal kunne underskrive med NemID

Gratis kviklån

På grund af den høje konkurrence som i dag er blandt de mange online låneudbydere som konkurerer i hele Europa, er der opstået en priskrig hvor flere låneselskaber, hvor store banker står bag de mindre selskaber som sammenlagt konkurrerer om de mange kunder der vil låne penge verdenen over. Derfor er flere udbydere begyndt, at tilbyde forbrugere at låne penge gratis første gang at de låner. Disse typer lån kaldes meget populært for mikrolån. Disse rentefrie lån er meget almindelige for studerende der ønsker det billigste lån her og nu. Ofte bliver kan der lånes op til 5.000 kroner gratis første gang man låner.

Med sådan et lille rentefrit lån er de muligt at få penge på kontoen med det samme til akutte behov. De skal oftest betales tilbage indenfor 30 eller 45 dage, så der er altså tale om løsninger til personer der ønsker penge her og nu til noget der ikke kan vente. Det kan være en smart løsning, men der skal altid betales tilbage, da der ellers kan opstå forlængelsesgebyrer og høje morarenter, hvis man udskyder lånet.

På vores forside af laankontanter.dk kan du de udbydere der tilbyder dig at låne penge gratis første gang at du låner penge hos dem. Andre af disse udbydere kan du også finde under mobillån. Flere steder kan du låne helt ned til små 100 kroner, hvis du står og har brug for et par ekstra håndører her og nu. Pengene vil oftest blive udbetalt til din konto med det samme, hvilket betyder, at du kan hæve pengene kontant næsten med det samme, hvis du har brug for pengene i en akut situation.

Ansøg flere kviklån og få den billigste rente

Mange kreditudbydere vælger i dag er lave individuelle rentesatser for den enkelte låneansøger og der fortages derfor en kreditvurdering af alle ansøgere, hvorefter der laves en rente til lånet som man kan godkende eller afslå. Heraf kan det være en god idé at ansøge et par låneudbydere hvorefter man sammenligner lånet på ÅOP.

ÅOP er en af de mange lånebetegnelser og står for "årlige omkostninger i procent" og vil direkte indikere hvor meget dit forbrugslån kommer til at koste pr. år. Det er altid en oplysning som skal være opgivet i låneaftalen inden, at du underskriver aftalen endeligt. Derfor er det nemlig smart at ansøge flere udbydere online, hvorefter man ganske nemt kan vælge den udbyder der tilbyder den laveste ÅOP. Vi anbefaler at man ansøger et par af de udbydere som er angiver ovenfor i sammenligningslisten.

Hvordan får man det billigste kviklån online?

Med et kviklån online er det smarte, at du kan ansøge direkte via deres hjemmeside og nogle gange få en uforpligtende låneaftale som ikke er bindende her og nu før du har underskrevet denne med NemID – du kan gå direkte til låneformularen ved, at klikke på knapperne "ASNØG" som findes ud for hver låneudbyder i sammenligningsoversigten. Låneomkostningerne fastsættes ved disse selskaber oftest ud fra dit økonomiske situation og der kan derfor komme variationer i ÅOP som står for årlige omkostninger i procent. hvilket kan gøre lånet dyrere end først antaget. Derfor kan du sagtens ansøge hos flere låneudbydere samtidig her fra siden og forhøje dine chancer for godkendelse samt kunne sammenligne ÅOP blandt låneaftalerne inden du digitalt skriver under med SMS eller NemID.
 1. Find og sammenlign de udbydere af hurtige kviklån der er på vores hjemmeside og vælg derefter et par stykker af de bedste
 2. Send din låneansøgning afsted og få svar med det samme
 3. Sammenlign de forskellige låneaftaler og vælg den låneaftale hvor der er den laveste årige omkostning i procent
 4. Underskriv din låneaftale med NemID og få pengene ind på din bankkonto - nem og hurtigt

Kviklån

Få et kviklån helt rentefrit

I dag er det muligt at få et kviklån ganske gratis og rentefrit via internettet såfremt at man vælger den rigtige udbydere samt bliver godkendt i låneansøgningen. Ved at ansøge online får du svar med det samme her og nu om det kan lade sig gøre for dig at låne penge via den pågældende låneudbydere og det er vel og mærke helt gratis og uforpligtende at ansøge om et sådan et kvik lån. Du kan allerede i dag via vores forside prøve at ansøge et par stykker af de låneudbydere der er angivet så du kan se hvordan du får det billigste lån her og nu. For de gratis lån der findes er der dog nogle gældende låneregler som blandt andet omfatter at du skal være førstegangslåntager og må altså ikke have lån hos dem før for at få godkendelse til at låne penge gratis.

Hvis det er første gang at du låner penge hos selskabet kan du få dette lån gratis. Du skal dog også overholde afdragsperioden som ofte er ret kort. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage indenfor den aftalte tid kan du forvente ekstra udgifter samt morarenter som gør lånet dyre med ret høj ÅOP, så først og fremmest skal du være sikker på at du kan betale lånet tilbage til tiden da du ellers vil risikere omkostninger. Der findes i dag et par udbydere som fast kører med gratis lån første gang, mens andre kører det periodemæssigt. Du kan nogle gange ansøge flere udbydere på én gang og derved få et større gratis lånebeløb, hvis dette tillades. Her må vi referere til den pågældende udbyders hjemmeside og vilkår.

Vælg evt. også at gå ned i din loakel bank som første prioritet. Mange banker tilbyder nemlig også at man låne penge gratis under særlige omstændigheder. Hvis du f.eks. er ung eller har mulighed for at stille sikkerhed et lånet kan det faktisk ofte lade sig gøre, at få en ekstraordinær lav rente eller et gratis lån afhængigt af størrelsen. Det akder aldrig at få et godt tilbud på sit lån enten om der er tale om et lån online eller et lån man indhenter hos sin lokale bankrådgiver. Det skal naturligvis altid anbefales, at man henvender sig til de danske banker som man normalt benytter som første prioritet, hvis man ønsker et billigt lån da disse rente ofte er de laveste.

Ansøg om lånebevis og sammenlign de billigste lån

I dag er det helt uforpligtende, at ansøge om et lån. Den såkaldte godkendelse giver dig et lånebevis som kan bruges med det samme eller endda ofte senere til at godkende dit lån endeligt. Du skal som låntager altid underskrive din låneaftale, hvilket i dag foregår via NemId. Inden da har du ikke forpligtet dig til at optage lånet.

På denne måde vil du næsten altid kunne sammenligne de forskellige individuelle renter der gives ved lånebeviset. Du kan derfor sagtens ansøge flere låneudbydere og opnå større sammenligningsgrundlag for dit valg af endelig udbyder. Det er en smart og meget enkelt måde at gøre det billigere for dig selv når du har brug for et lån til forbrug her og nu.

Du kan via nettet udfylde de mange forskellige låneudbyderes ansøgningsformular som udfyldes direkte på deres hjemmeside. Via overstående tabel er det nemt og meget enkelt at klikke sig videre til den udbydere som lever op til de forventninger man har. Lånebeløbet og løbetiden kan næsten altid vælges ud fra ens ønsker, men der kan sættes grænser fra hvert selskab til hvor meget de vil låne til dig. Derfor er det igen smart at ansøge flere steder. Husk at du skal sammenligne på ÅOP og dine låneoplysninger fra hvert selskab så som: lånebeløb og løbetid skal være den samme.