Ansøg om et kreditkort lån med kredit. Med et kreditkort lån, får du penge på et kreditkort udenom din egen bankkonto. Du kan bruge kreditkortet indtil lånegrænsen - smart til udlandet
Vi samarbejder med kreditudbydere og modtager kommision efter henvisninger. Sammenligningsoversigten kan være sorteret og prioriteret efter kommerciel gevinst og skal derfor ses som vejledende. Vi bestræber os altid på at være opdaterede med alle oplysninger, men tager vores forbehold for fejl og mangler.

Kreditkort lån

Det er nu blevet muligt, at få et kreditkort lån online med kredit. Dvs. At du låner et bestemt beløb hvorefter beløbet bliver sat på et kreditkort som bliver sendt til dig. Du kan bruge pengene som du har lyst og når der ikke er flere penge på kortet kan du ikke trække mere over. Sådanne kort er ekstremt populære og bruges især for folk der rejer meget eller skal bruge lidt ekstra penge til ferien. Et lån på et kreditkort er tiltænkt som værende et hurtigt kredit lån hvor du kan låne og bruge penge hurtigt når du mest har brug for det.

Det tager som oftest lidt længere tid, at få lånet da kreditkortet skal sendes til dig, men oftest tager det ikke mere end to arbejdsdage. Er du god kunde og overholder dine afdragsaftaler på dit lån kan du godt lave nye aftaler og få fyldt ekstra penge på kortet igen. Sådan et lån er ofte en god løsning når man skal bruge penge snarest og man finder det nemmest at have lånet stående på et kort så man er klar over sine udgifter der. Du kan i dag enten få et MasterCard lån eller et Acceptcard som kan bruges det meste af verdenen over.

En af de gode fordele ved, at vælge et kreditkort lån her på siden er at de kan bruges i mange lande uden at der tilføjes gebyrer når du bruer kortet. Kortet virker desuden til mange kreditautomater samt i mange butikker. En generel ting er, at være forsigtig med at bruge sit eget bankkort når man er i udlandet, men her kan man være lidt mere rolig da der er tale om et kort fra anden udbyder.

Flere og flere vælger i dag at tage et kreditkort lån, hvorfor vi bestemt også anbefaler overstående to kreditkort muligheder som er yderst populære blandt vores besøgende her på hjemmesiden.

Lån på kreditkort kan være farligt

Det er nemt lige, at svinge kreditkortet og vi kender det alle samme alt for godt når man står og har lyst til en ting man har ønsket sig og her kommer til at bruge flere penge end man lige havde regnet med når kortet først er blevet varmt, men det er altså ikke altid en lige god ting at bruge penge her og endda som ikke er ens egne penge. Skal man overhovedet vælge et kredikort lån eller almindeligt lån? Pengene som man bruger skal nemlig betales tilbage igen og det er bare et faktum som mange desværre går og glemmer i hverdagens stress og jag. Vi skal huske på, at hvad der kommer let, går let og at den hårde vej i dette tilfælde er, at betale lånet tilbage igen plus de ekstra omkostninger der er forbundet med sådan et lån.

Renterne kan være ret høje og du bør desuden, hvis du vælger at have et kreditkort som f.eks. dankort eller visadankort, vælge at banken ikke skal give dig en kassekredit da dette kan medføre ekstra høje renter der meget nemt kan blive højere end det du forventede i starten. Sørg derfor altid at tage en samtale med en bankrådgiver om dine muligheder for at få et kreditkort med kredit på som både er smart og billigt.

Se evt. andre alternativer til kreditkortet her på siden hvor du kan se de bedste hurtige quick lån der kan optages uden sikkerhed

Kreditkort lån

Hvorfor låne på kreditkort?

Når du låner via kreditkort kan det faktisk også i enkelte tilfælde være gratis at låne på kreditkortet. Sørg bare for, at du tjekker op på dette med dit låneselskab eller din bank. Af og til kører de faktisk nogle rigtig gode kampagner. Du har ved overstående låneudbydere mulighed for at få kreditkort lån på op til hele 50.000 kroner, hvilket er en del. Husk, at så mange penge hurtigt for ben at gå på og det kan være alt for let at overforbruge når man har det med sig på shoppetur. Renten kan dog også variere og du skal derfor være opmærksom på hvordan den ligger. Renten fastsættes nemlig af seks danske banker og to udenlanske bankers indberetning til Finansrådet. Den reguleres efter den såkaldte CIBOR rente satser.

Du har samtidig ved at låne på kreditkort mulighed for at tage kortet med dig når du f.eks. er på ferie. Her kan du altså bruge kortet som du har lyst og behøver ofte ikke at tænke på ekstra renter eller gebyrer ved at hæve kontanter i udlandet. Mange af disse kort er nemlig internationale og kan bruges i mange lande, men vi anbefaler at du gennemlæser din låneaftale grundigt inden at du tager kortet i brug for at være helt sikker. Kortet fungere desuden godt til at skille ens eget bankkort og konti fra sit lån og ved altså altid hvor meget man har brugt, hvilket man også ofte kan se på sin brugerprofil hos den pågældende låneudbyder.

Kreditkort lån

Overtræksrenter på kreditkort

Én ting som er rigtig vigtig at man prøver at undgå er ikke at overtrække sit almindelige kreditkort fra banken, da disse overtræksrenter kan være ekstremt høje. Heraf kan det som alternativ være en god løsning, at vælge et hurtig lån på nettet i stedet. Alt andet lige bør man have undersøgt sine muligheder for optagelsen af lån i banken inden. Altså et lån der aftales og ikke overtræksrenter. Hvordan man vælger at låne er naturligvis op til en selv og der er både fordele og ulemper ved at låne penge på nettet og låne penge i banken. Der kan være årsager som f.eks. spørgsmål, personligt fremmøde og sikkerhedsstiftelse ved optagelsen af forbrugslånet. Vi mener derfor altdi, at man bør overveje sine behov for lån nøje og undersøge markedet for de billigste hurtig lån og vælge ud fra hvordan billigt man kan slippe af sted med at låne penge når man har brug for det.

Det kan oftest godt betale sig at gå ned i banken for at få et kredit med lån på. Måden at dette fungerer på er, at du opretter en anden konto i dit navn hvor du får et selvstændigt kreditkort til. Dette berører altså ikke andre af dine konti. Derved har du altid adskilt din almindelige lønkonto med din forbrugslånskonto i banken. Der vil oftest blive lavet en direkte afdragsordning på dit lån i banken, hvor en fastsat del af lånet afbetales fra lånkontoen. Du kan forvente, at du vil modtage et debitkort som ikke giver dig adgang til, at trække over på kontoen men derimod stopper når du har brug de penge der er sat ind på din lånkonto. Forhør dig om de nærmere regler og muligheder som du kan få i din lokale bank. Der er altid mulighed for at snakke med forskellige banker for dine muligheder for at få den billigste rente.

Sørg dog altid for, at du ikke laver en aftale med overtræksrenter eller en aftale hvor der tilfalder høje renter på lånet eller overtrækket. Heraf kan det svare sig at sammenligne mange udbydere af disse lån, både i bankerne med i særdeleshed også med lån online, da der ofte kan være store fordele forbundet med begge lånemuligheder. Sørg også altis for at forhøre dig hos udbyderen om det er muligt at få værktøjer eller skabeloner med privatbudgettering og afbetlainger så du får overblik og styr på din afbetlaing af gælden.

Hvilke kreditkort findes der?

 1. Mastercard

 2. Der findes mange forskellige typer af mastercard, både mastercard VISA og mastercard debit. Debitkortene udstedes typisk til unge ligesom VISAelectron også bliver gjort. På disse kort er det ikke muligt at hæve over og ofte kun med maks 100 kroner i overtræk. Sådanne kort er især gode til folk der har svært ved at holde styr på deres forbrug og muligt kan komme til at bruge penge de ikke har.

  Mastercard kreditkort

 3. Acceptcard

 4. Et et godt som i øjeblikket blnadt andet tilbydes af Santander Consumer Bank og her kan du få et kort med kredit som enkeltperson eller som 2 personer kan bruge verdenen over.

  Acceptcard fra Santander

 5. Dankort

 6. Et Dankort er i dag ved at være et gammelt kort som mange ikke benytter mere. Dankortet kan kun bruges i Danmark og fungerer derfor ikke til at have med på rejserne i udlandet. Derfor er der nu blevet lavet et tilsvarende kort som kaldes viadankort som vi beskriver nærmere nedenfor der fungere fint i udlandet. Dankortet kom allerede til i 1983. Under hele kortets levetid har det været helt og særdeles gebyrfrit at handle med Dankortet.

  Referrence: Om Dankortet

  Dankort

 7. Visa Dankort

 8. Et VISA Dankort er stort set det samme som et Dankort som dog kan benyttes både i Danmark og i udlandet, hvorfor at der kan være gebyrer ved at bruge dette slags kort. Dette kort er dog blandt de populæreste kort i Danmark og der kan aftales kreditovertræk på dette kort.

  VISA Dankort er et kreditkort der i dag kan fås i de fleste forskellige danske banker og kortet kan som sagt gode bruges i udlandet og de fleste danske butikker. Du kan søge om at få et visa dankort hos din egen bank. På sådan et kort har du også mulighed for kredit, men hvis du ønsker et kort hvor det ikke er muligt at trække over skal du kigge på mulighederne for, at få et visa elektron eller mastercard debit.

  Visa Electron

  VISA Electron kortet henvender sig primært til unge mellem 13 og 18 år som skal have deres første betalingskort. Kortet modtages ikke i alle butikker, men i de fleste store butikker som f.eks. supermarkedskæder og tøjforretninger. Brugen af kortet er begrænset til indestående og der kan altså ligesom ved mastercard debit ikke trækkes over. Derfor er kortet særdeles velegenet til unge og personer som har svært ved at styre deres forbrugsvaner.

  VISA Dankort

 9. American Express

 10. Et ældre kreditkort som blev lanceret i USA af finansselskabet American Express som også er kendt som (AmEx). Selskabet har base i New York.

  American Express

Der er nu også kommet et nyt Dankort hvor det er muligt at benytte kontaktløs betaling - nedenfor kan du se en introduktionsvideo til hvordan den fungerer

Kreditkort lån eller forbrugslån?

Om man vælger et kreditkort lån eller en almindeligt lån er naturlsaigvis op til en selv. Begge lån er gode når man er på farten og man får jo også et lån udbetalt til sit almindelige kort, så brugen af de lånte penge er altså ikke en forskel. Der hvor det kan have en fordel at tage et almindeligt lån er, at overtræksrenter kan være ret høje, hvis der f.eks. ikke er lavet en aftale om kredit hos banken.

Sørg derfor altid for, at undersøge markedet for almindelige lån eller hør banken om du kan få overtræk på din konto uden, at det betegnes som værende overtræksrenter. De høje renter som findes på kreditkort i dag er desværre ret almindelige at tage da mange personer kommer til at trække kortet over.

Man kan sagtens finde et kreditkort lån på nettet som kan konkurrere med bankernes overtræksrenter. Man skal naturligvis blot tjekke de forskellige låneudbyderes ÅOP, som vil være den sammenlignings indikator som du skal bruge for at finde frem til det billigste lån af sin slags.