Kontakt os - vi hjælper dig gerne Har du spørgsmål til vores sammenligning eller ønsker du råd til ansøgningsprocessen, hjælper vi gerne efter bedste evne

Kontakt os

Her kan du kontakte os hvis du har spørgsmål til vores side eller har ønsker om et evt. samarbejde.

Ansvarsfraskrivelse

Laankontanter.dk formidler lån, men udbyder dem ikke. Laankontanter.dk kan ikke stilles til ansvar for urigtige eller forældede oplysninger m.m. Det er dit eget ansvar at være orientieret med priser og betingelser hos den valgte udbyder. Rosenlund Media beskæftiger sig med online handel og markedsføring. Vi udvikler egne websites, hvor vi arbejder med medier og opgaver for udvalgte kunder.

Samarbejde

Vi er altid åbne for en samarbejdsaftale som vil gavne den besøgende af laankontanter.dk og andre af Rosenlund Media's kunder. Du kan kontakte os via nedenstådene kontaktoplysninger eller i overstående kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Vi foretrækker telefonisk kontakt ved samarbejdshenvendelser, hvorefter et muligt personligt møde kan aftales.

Har du ønske om opkøb eller reklameplads på vores hjemmeside kan det også godt lade sig gøre. Du kan skrive og få et uforpligtende tilbud på reklameplads. Vi kan ydermere tracke besøgenes aktiviteter så der kun betales pr. henvisning.

Privatliv

Vi tager højde for dit privatliv og videregiver ikke personlige oplysninger eller oplysninger omkring dit besøg på vores hjemmeside. Du forbliver anonym for os når du ansøger hos en låneudbyder og det er kun låneudbyderen som kan se dine personlige oplysninger og foretage kreditvudering heraf. Kreditvuderingen fortages altid af låneudbyderen og ikke af laankontanter.dk som blot står for sammenligningen af de online forbrugslån. Ikke alle forbrugslån er angivet på denne side og der kan derfor være lånemuligheder som ikke er angivet i vores oversigtstabel. Laankontanter.dk modtager provision for leads og står ikek for den endelige låneaftale. Der tages desuden som førnøvnt i ansvarsfraskrivelsen højde for taste og informationsfejl på hjemmesiden. Finder du en fejl vil vi sætte stor pris på en henvendelse fra dem.

Kontaktinformation